Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Miloško Tieto cvičenia by som potrebovala aj ja. Teraz sa cítim akási unavená. Neviem ani čo mi je...mám asi depku.Mám sa tešiť keď tu mám priatela ale akosi sa fakt necítim dobre. Niekedy mám pocit že sa asi z toho všetkého zbláznim. Teraz mám výkyvy nálady. To cvičenie určite vyskúšam.
pruchach som chcela napisat, ale som este v praci, takze sa dost ponahlam ked pisem a takto to potom vyzera. Dufam ze si nemyslis, ze som nejaky ikvac....
Tak to mas o nieco zlozitejsie, tam su terapie asi drahe, takze sa s tym musis popasovat ako vies. A seroxat ti predpisal lekar u nas, alebo su vonku AD dostupnejsie? Inak s tym vysadzovanim opatrne, davku znizuj len postupne,ja som lieky pol roka brala kazdy den, potom kazdy druhy a az tak mi ich lekar uplne vysadil, lebo v opacnom pripade, ak ich vysadis naraz, si organizmus nevie rady a reaguje na zmenu stavmi podobnymi ake su pri uzkoztnych pouchach.
Tak u skus, ja som chodila rok k psychologoi a len v utorok som bola poslednykrat (dufam)u psychiatra. Lieky mi vysadil a ja dufam, ze som za vodou, ale keby sa mi to vratilo, nevaham ani minutu a idem na terapiu. Nic za to nedas, akurat ti to pomoze. Keby si bol z KE, dam Ti kontakt na dobreho psychologa, inak tuto diagnozu preplaca aj poistovna, takze za sedenia neplatis. Drzim palce.
Este som chcela povedat, ze ja som mala aj taky problem, ze ked som sem casto pisala a vobec bavila so o tych stavoch, castejsie som sa pozorovala a zachvaty sa mi opakovli. Tym samozrejme nechcem povedat, ze nemate sem pisat, ide len o to, ze clovek si musi yvedomit, ze su to len pocity, ktore sa daju ovplyvnit, a to zalezi vo velkej miere aj na nas.
Milosovi: To sa napravi, uvidis. A lieky nejake beries?
ahoj milos, diky za dalsie rady, to dychanie mi fakt pomaha pri tychto stavoch, dneska mam v praci uz celkom lepsiu naladu, snazim sa niecim zamestnat aby som na to nemyslela, to mi dost pomaha, obcas sa ti teda ozvem ked budem mat tieto pocity a zle myslieny, si mi dost pomohol, diky
MIlos a ty este mavas problemy s uzkostou? Pytam sa len zo zvedavosti.
ahojte ja neviem co mi bolo ale taktiez som mala zavraty a pocity ze sa mi zle dycha
Ahojte, pozorne som si precitala Vase prispevky a som rada, ze sa takto vzajomne podporujete. Pred najekym casom som aj ja bola pravidelnym navstevnikom tejto stranky a rady od ludi s podobnymi problemami mi velmi pomohli.Tymto chcem len povedat ostatnym, ktori maju problemy s uzkoztou, ze je velmi dolezite zacat sa nielen liecit, ale uvedomit si, co sposobuje tie negativne myslienky a ak sa to da ovplyvnit,treba to skusit, lebo vsetky nase pocity idu z vnutra.Drzim palce, Silvi