Úzkosť

Veve

Tish ďakujem ti a držím ti palce, aby si zvládla operáciu :-)Potom sa ozvi ako si dopadla, dobre?
Zdravím všetkých na tomto fóre :-)))

Veve

Milý ":))"
Myslela som si, že budeš reagovať na môj príspevok a som rada, že si zareagoval:-)
Neviem či si niekedy pracoval v kauflande a ak nie tak by som ťa poslala pracovať do pekárne namiesto mňa. Som zvedavá či by si vydržal pracovať v mraziacom boxe viac ako pol hodinu kde je teplota okolo -20 stupňov.Okrem toho by si nemal žiadnu prestávku ako ja dnes nie!Potom by si mi povedal či je to pre teba primitívna práca alebo nie!
Je to dosť fyzicky náročná práca a niektoré kolegyne už odtial odišli.Tak si uvedom čo to tu za blbosti píšeš, jasné!!!?A potom sa ozývaj keď to vyskúšaš.
Vieš milý ":))" ja na rozdiel od teba sa nevzdávam a to je dôležité. Ako tu Tish písala, že nemáš žiadny charakter tak mala pravdu. Myslíš si ,že ma tu týmito tvojimi "kecami" zhodíš?! Tak to si na riadnom omyle!
Inak ani si to neuvedomuješ ale keď mi tu chceš škodiť tak mi tu vlastne nepriamo pomáhaš. Ako? No že sa necítim zbytočná a som asi tvojím stredobodom pozornosti,že? Asi ma moc dobre nepoznáš ale rada by som vedela kto si.
Nebudem sa už k tebe vyjadrovať...

lulu9292

Zlatka dakujem Ti.V nasom meste je len jeden psychiater a s tym sme to uz skusili.Odporucil nam,ze ked "nahodou"zacne byt agresivna mame zavolat policiu.Potom sa to bude dat riesit.Hrozne na tom je,ze ona je pred cudzime ludmi uplne normalna.Dokaze komunikovat,len ked ju lepsie pocuvas _zistis,ze rozprava uplne fantazijne veci.Vsetci sme zufaly.Cele noci nespi,len sedi na zemi a pozera.Vsade ma napisane na papieroch:nebudem spat,nespim"Nema v izbe ani postel-vyhodila ju.Ani neviem co vsetko sem vobec mozem napisat.Dakujem zatial.A tu nezabudku som uz skusala.Neda sa tam napisat mail-nejako to nefunguje.

tish

pre :)) chcela by som mat tvoj problem...nemat co na praci, len rypat do ludi s problemami...ale to svedci o charakteri. a ten tvoj nevyrovna ani parny valec...

tish

Ahoj veve, nebud smutna, mysli hlavne na svoje zdravie. ak sa ta necitis dobre, tak uz si skus radsej najst menej stresujucu pracu. moznost je vzdy. nikto nema pravo sa takto spravat k ludom. a stresovat ich. ani k tebe nie. ja mam trosku iny problem, tyka sa spolubyvajucich. a tam kde by som mala mat pokoj, to znamena, tam kde byvam a kde si mozem oddychnut, mam zaludocnu nervozitu. tak som sa rozhodla odstahovat. tiez som dlho trpela rozne vycitky, fakt kvoli banalitam a tiez som si povedala dost! a koncom mesiaca sa stahujem. idem byvat sice k cudzim ludim a a ked som sa s nimi stretla iba raz, citila som z nich pohodu a zadnu negativnu energiu ako citim teraz. a caka ma o tyzden operacia. niekto mozno povie ze obycajna ale pre mna je dolezita, lebo verim, ze mi vyriesi niekolko zdravotnych problemov. rozhodla som sa posunut sa. a som rada, ze som nasla odvahu. a verim v lepsie dni. Veve drzim palceky!

:))

Veve prosim ta ak ta zniči praca v Kauflande, tak si radsej ani inu nehladaj!čo chces robit upratovačku?:))ved ti nezvladas manualnu primitivnu pracu:)myslis ze ta niekto niekde vezme resp. nevyhodi ked zisti čo si zač?:)budes dozivotne nezamestnana a môzes oddychovat:))

Veve

Ahojte
Ako som rada, že som tu opäť k vám zavítala:-) Potrebujem sa vyrozprávať, lebo včera bol pre mňa hrozný deň:-(
Včera mi vedúci chcel dať výpoveď a tak som bola u riaditeľa na pokec. Povedal mi, že ak nebudem počúvať svojho nadriadeného tak mi dá okamžitú výpoveď!Ide o to že som včera 2 až 3x neposlúchla vedúceho (kôli menej dôležitej veci) a tak ma dal na výsluch riaditeľovi. Cítila som sa tam ako keby som niečo hrozné urobila a pri tom to nebolo až také zlé. Všimla som si že vedúci na mne sedí a má stále niečo proti mne. Aj keď sa veľmi snažím a robím ako fretka aj tak to nestačí.
Včera keď som prišla z práce tak som sa musela riadne vyplakať. Našťastie ma priateľ po telefóne utešoval. Tak som sa rozhodla že dám ja výpoveď...možno už koncom mesiaca. Je mi to veľmi ľúto ale ak sa mám tam zničiť hlane po psychic.stránke tak radšej odídem!:-(((
Vzdávam sa? No to určite nie!!!Len táto práca mi nerobí dobre...Neviem čo bude ďalej a kde si budem zasa hľadať prácu ale budem sa snažiť si niečo nájsť.
Potrebujem nabrať síl.
Tak sa zatial majte.
S pozdravom
vaša smutná Veve :-((

zlata

lulu mam prax na psych.ambulancii.dobry psychiater musi aj podla rozpravania pribuznych zistit o aku ide diagnozu.moj doktor nikdy pribuznych neodbil slovami ze je to na dobrovolnosti.ako som ti uz pisala maloktory psychicky chory clovek si svoju chorobu prizna.vsetci sa citia zdravi a chori su pre nich ti ktori chcu aby sa isli liecit.takze najdite noveho psychiatra,poradte sa a pomozte sestre.z praxe mam aj take skusenosti ze do nemocnice priviezli pribuzni choreho v doprovode policie.boli to uz dost tazke stavy schizofrenie a maniodepresie.ja viem ze sa mi lahko radi ale existuju aj linky na pomoc dusevne chorym myslim ze to je Nezabudka.skus zavolat tam co ti poradia.su tam odbornici.

lulu9292

Dakujem vsetkym,ktori sa ozvali.Ale s mojou sestrou sa o tom neda rozpravat.Absolutne si nepripusti ,ze je chora.Boli sme aj za psychiatrom,ale jeho odpoved bola rovnaka ako obvodneho lekara.Je to liecenie na zaklade dobrovolnosti.Nijakym sposobom ju nedokazeme dostat k lekarovi.Jej obvodny lekar sa s nou rozpraval.Bola nervozna a az sa dostala do stadie,ze zacala kricat a rozculovat sa v ambulancii.Nikdy pred tym nebola agresivna.Lekarov vyrok:bola nahnevana,ze si chcela zobrat odo mna zdravotny zaznam\"Ja si myslim,ze ten lekar sa moze hanbit za svoje jednanie.Vsetci co ju poznali,to nan nej vidia.Rodina je zufala a nevie si pomoct.Ked sa s nou rozpravate dokaze argumentovat ako normalny clovek,kym vy vieta,ze klame alebo lepsie povedane zije vo svojej pravde a presvedceni.Ma iekto skusenosti s takymto stavom,ked sa neda donutit pacient dobrovolne liecit?