Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dobre ranicko:)
ako sa mate? sice je uprsane, ale dufam ze inak ste ok, tishi ale zvladla si to, si silna baba:)
milosko zajko sa vola nufko
ahojte, vcera ked som sa vyplakala tak to celkom preslo. dne to prislo zas, na kurze, mala som tamn asi 10 bab a total vypadok, nevedela som co mam robit ale nejako som to ani neviem ako uhrala a potlacila. este sa mi to nestalo pri tanci ktory milujem...
no ujde to, ale stale to nie je uplne ono, cakam:))))...
a zajo? ten sa ma fajn, je moje potesenie:)
som rada ze ti je lepsie:)
vsetkych zdravim dufam ze sa mate ok:)
Dobre ranko z Rima vam prajem mam chvilu cas pred poradou tak vam chcem popriat pekny den bez tazivych myslienok..Viete obdivujem vas tu ako viete o svojich problemoch hovorit otvorene a ako si doverujete.Ja sa neviem az tak otvorit ked niekoho dobre nepoznam je to moja deformacia z prace a uprimne povedane v tom tvrdom biznise nemozete ukazat vasu slabost.Ludia tu maju predo mnou respekt to neznamena ze nie som ludska som perfekcionista a tvrdy vojak...aj na mna to niekedy pride a vtedy zurim pripadam si komicky a jedine moj priatel vie o mne vsetko a je mojim najlepsim psychologom.T.I.pekne si to napisala az na to ze nie kazdemu sa splnia jeho sny aj ked ides za nimi.Treba sa tesit aj z toho co dokazeme nemozeme byt vsetci na vrchole.A potom je pekne snivat nie?Vies ja som tiez chcela byt hereckou a sla som za tym ale neni som pretoze nie vsetko sa da.Tak som niecim inym a som spokojna i ked pri mojej povahe clovek nikdy nevie....Takze asi tak.Ste tu velmi mili ludia a vzdy sem rada nakuknem.Takze este raz drzte sa a teste sa uplne normalnym veciam...pa
To je dopisane.To co som napisala sa vola dno duse.Je to pravda staci sa nad tym zamysliet...
T.I.citam to stale dookola dopovies?
Ked v mene toho,aby vas niekto miloval obetujete osobnost,napokon sa budete mat menej rada.Vzdy ked sa vzdate nejakeho konicka,priatela ci sna,aby ste ziskali ruzovu lasku,odkladate aj kusok seba.Az sa jedneho dna zobudite a vnutri budete citit len prazdnotu.Vsetko ste odlozili aby ste prisli o svoju podstatu, o svoju dusu a zenskost.S touto stratou ide ruka v ruke... Nastane hnev,depresia, vyrazne klesa sebavedomie a cloveka to taha ku dnu... Dno duse
dobry vecer moji mili priatelia precitala som si ako bojujete a odolavate.Som rada,ze si pomahame navzajom a ked sa tu nezastavim stale o vas rozmyslam.Jar je naozaj o depresii a tazkych chvilach hoci by to malo byt presne naopak.Velmi vam kazdemu prajem najst dobreho priatela,s ktorym sa da prebrat vsetko mozne a ktory je schopny vas vypocut.Mnohokrat potrebujeme len vypocut a mozno aj vyplakat sa v niecom naruci.Prajem kazdemu taku naruc a istotu.Vidim okolo seba ludi,ktori by to potrebovali ale nikto ich to nanaucil ba skor by som povedala,ze sme vychovani kymkolvek, ze sa to nema a potom to nase citlive duse prezivaju takto.No to som napisla teda trochu smutne ale pravdivo.Tak vam prajem dobru noc a nech vase tazke myslienky odletia z vasich hlavok.
c d e f g....a ako dalej?????????????:))))