Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahoj milos, tak mam uz knihu co si mi spominal , kupila som si ju vcera, skusala som vecer relaxovat ako si hovoril, som sa uvolnila , v pohode som aj zaspala. ale rano ked som sa zobudila znova som mala zachvat, boze tie negativne myslienky sama si ich privolavam , zasa ma chytilo take zufalstvo ze je vsetko ako predtym, ale viem ze to chce cas , asi viacej casu , tak sa budem snazit to prekonavat postupne. ozvi sa ked budes mat nejaky dobry napad zase , dost si mi pomohol
Ahojte Teraz som u priatela v ZA. S Lenčok som dnes volala.Asi sa dnes nestretneme, lebo ide dnes na výlet.
Miloško Ak sa mi podarí zohnať knižku od Scheibera- Ako sa zbaviť stresu... tak si ju rada kuknem. Pred pár rokmi mi psychologička požičala knižku-Asertivita proti stresu.Mám ju aj prefotenú.Je tam tiež o negativ.myšlienkach a hlavne o asertivite.
Dens je kráááásne a ešte mám volno.Tak si ho chcem užiť....
*Prajem Vám pekný deň s úsmevom na tvári :-)))
ahoj milos, diky za radu, o tej knihe som uz pocula, pojdem si ju kupit, aj moj kamarat mi radil ze sa potrebujem uplne uvolnit a odburat stres, ale je to tazke, ja som vystresovana skoro stale a z toho myslim vznikaju tieto uzkostne a panickee stavy, to nechapem som volakedy bola taka vesela a spokojna a teraz neviem zvladnut takuto vec, niekedy mam na seba taku strasnu zlost, ze to neviem zvladnut a pripada mi tak hlupe s tymto otravovat svoje okolie, myslim ze toto moze aj tak pochopit len niekto kkto si taketo stavy zazil alebo zaziva
mila veve, dakujem ti velmi pekne za tvoju podporu, mne to trva tiez uz asi dva roky, niekedy mam dobre a niekedy hrozne zle dni, snazim sa tie negativne myslienky vypustit z hlavy, ale obcas ma to uplne ovladne a ja si myslim ze uz je so mnou koniec , ze skoncim niekde na psychiatrii. inak uz som sa bola objednat u jednej psychologicky, tak snad s jej pomocou a s vlastnou snahou to nejako zastavime. ved vela ludi tymto trpi a myslim ze su aj horsie veci ktore mozu cloveka stretnut, som velmi rada ze mozem zavitat sem a zistit ze som v tom neni sama. tak drz sa aj ty , pa
ja som skusala aj akupunkturu, este pred uzivanim AD, pomahalo ale iba docasne
minulý týždeň som si všimol hrču na krku v oblasti kľučnej kosti veľkú asi ako mänšie jablko, vôbec to nebolí no strašne ma to znepokojuje.Je aj viditeľná.Neviete niekto prosím Vás čo to môže byť???Som už objednaný u lekára na ultrazvuk na zajtra,no som stale nervoznejší,tak vás prosím ak niekto niečo o tom viete,alebo máte nejaké skúsenosti s niečim podobným tak napíšte:-(VDAKA
Lenčok som veľmi rada, že sa máš o koho starať a že zajko nufko ťa rozveseľuje :-)Ja mám dnes volno a pôjdem za priateľom do ZA. Ešte sa ti ozvem.
Tish to že si sa vyplakala je na dobrej ceste.Ešte to na teba príde ale to je dobré znamenie. Všetko to vijde z teba von a ty sa potom budeš cítiť lepšie. Ale dobre to zvládaš. Niekedy by som ťa chcela vidieť ako tancuješ bruš.tance. Nemáš náhodou svoju fotku? Môžeš mi ju poslať cez mail. Budem rada :-)
Miloško som rada, že sa cítiš o niečo lepšie.
Vieš aj ja som predvčerom prekonala ťažký záchvat a keby nie môjho priateľa tak neviem ako by som to zvládla. Soom rada, že ho mám :o))
Tak sa mi tu pekne majkajte.Pekný dník vám prajem :-)
Milá Dadka
Tak aj ty patríš mezdi PP.Ako sa s tým vyrovnávame? Vieš ono to nie je také ľahké ale ak si si čítala naše príspevky tak si aspoň niečo pochopila. U mňa PP úzkosti začala asi pred viac ako dvoma rokmi. Predtým som neužívala žiadne lieky a nevedela som čo sa so mnou robilo. Mala som záchvaty paniky a pripisovala som to migrénam. Po čase som si uvedomila, že to môže byť zo psychiky. Vždy pri záchvatoch som mala silné trasenie po celom tele, zvláštny pocit na hrudi, tlaky v hlave a plakávala som. Vtedy som ešte nevedela že mám panickú poruchu. Po rôznych vyšetreniach som nakoniec navštívila teraz moju psychiatričku a tá mi potvrdila túto diagnózu. Teraz sa na to liečim asi 10 mesiacov a stav sa mi pomaly zlepšuje ale nie je vždy tomu tak. Ako sa s tým vyrovnávam? Keby som nemala priateľov kktorí ma vždy vedeli utešiť,pri sebe môjho priateľa a vás na tomto fóre asi by som bola už dávno na psychiatri.
Je dobré ak máš niečo alebo niekoho pri sebe a aby ti to zlepšilo náladu. Vieš z negativ.myšlienkami je to ťažšie ale dá sa to zvládnuť.Treba len bojovať a nevzdávať sa. Život je ťažký ale láska, ússmev, objatie, potešenie, pohladenie,povzbudenie atď. robia život ľahším.
ahojte, citam tu uz dlhsi cas vasse prispevky , pretoze aj ja mam problem s uzkostou, neviem ako to mam zastavit, ten pocit strachu a hlavne tie negativne myslienky v hlave, ktore nechcu odist. prosim poradte niekto ako sa s tym vyrovnavate