Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
neviem
ludia zase to na mna prislo, neviem z coho a preco, rano som nevzala polku rudotelu, lebo som sla na krv a vstavala som skoro...nerozumiem uz nicomu
Chcem Vám poďakovať Katty a Teri za to, že ste sa ma zastali a vysvetlili mi že tá osoba mi za to nestojí. Vieš ja si myslím, že chybu som až takú neurobila len som mu chcela ukázať ako napriek tejto chorobe sa učím nevzdávať.Vo vnúti je "úbohý chudák" ktorý sa potrebuje spamätať.Musí si uvedomiť že to čo píše nemá význam a že keď niekomu robí zle, tým aj sebe ubližuje. Ale už sa k nemu nebudem vyjadrovať!Mám vás a vy mi za to stojíte:-)Za svoje chyby si bude platiť sám...
Dnes som mala ďalší záchvat ale nebolo to až také zlé. Bol pri mne priateľ a ten ma utešoval. Som s ním naozaj šťastná :-)))
Tak sa zatial majte a prajem Vám pekný deň.
Vaša Veve :o)
Prepáč, veve, svojím hnevom ti moc nepridávam. Už nebudem reagovať na :). Tak len toľko. Pá
teri, absolútne súhlasím:) okrem toho, je to zmatok, ktorý nestojí o tvoje vysvetľovanie, len keď mu vždy kápneš božskou a zareaguješ, je to psycho, ktoré reaguje vždy len na teba, nezapája sa do dialógov, ale vykladá si stále svoje, pričom ťa vťahuje do svojej temnej predstavy o živote; obíď toho zmatkára, obkroč ho, alebo čo chceš s ním urob, len mu nedávaj príležitosť na rozhovor, o také niečo bezduché ani nestoj!!! vážim si, ako efektívne bojuješ s týmito problémami a zároveň ti ďakujem, že nič nevzdávaš; krásny večer:)
Ahojte moje mile dusicky za chvilocku uz letim na letisko do mojho milovaneho Rima hura...chcem vam popriat vela sily a pohody len mi neda zareagovatpre veve.Robis velku chybu ked odpovedas stale na neznamy anonym ako som si to tu mala moznost precitat.Vies sila cloveka spociva v tom ze na hlupakov nereaguje a ty robis pravy opak .Chapem ze si nahnevana dotkne sa ta to ale zlatko svet je plny takychto ludi robim v biznise uz dlhsiu dobu takze poznamtakych ludi.nereaguj na jeho prispevky ten dotycny vie ako na teba presne to chce a ty robis presne co sa mu paci..ak ti mozem poradit nevsimaj si to si predsa silna osobnost nie?Nestoji to za komentar z tvojej strany zameraj sa na ine veci..uz utekam len som to musela veve napisat lebo robi velku chybu ked stale reaguje a vysvetluje niekomu nieco co vobec nemusi.pa majte sa
Milý ":)"
Každý si raz potrebuje poplakať....veru aj ty. Ja sa určite nehrám na silnú (nie som pretvárka)ale som silnááá:-)))
A vieš prečo? Keby som nespoznala takých ľudí ktorí mi za to stoja a nezažila také situácie tak dodnes by som doma sedela v kúte a vzdala sa.Ale ja nie...ja som vytrvalá a tvrdohlavo si idem za svojím snom :)
Mal by si sa od nás čo učiť, že je to tak? Neboj aj na teba raz príde ty jeden nešťastník.Potrebuješ sa poučiť a zamyslieť sa nad svojím životom. Nejdem ti priať zle len ťa v hĺbke duše ľutujem:-( Možnože si nespoznal pravý zmysel života alebo ti chýba láska.
Tak ti prajem aby si sa spamätal a našiel to, čo ti najviac chýba.Ahojky :-)))
:) ci :)) nejako ti usmev splasol, zeby aj na teba doslo? :D
:)pocuj ty si taky srandovny, dobre sa viem na tebe zasmiat:-D, ja nechapem takych ludi ako ty...si nestastny, ja viem, skus na sebe troska popracovat, ok
Veve ty puchovské psycho, darmo sa tu hras na silnu a doma reves