Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
cavte moji, mam taky problem, neveim co urobit...neveim ci so si dnes dala AD:(, mne sa zda ze nie, ale co som to mala naposledy pozancene, tak mi vychadza ze ano, teraz neveim, ci si mam dat, ci nie...co s tym
pekny vikend vam chcem zazelat plny pohody a kludu.Milos poznam tu knihu mam ju uz velmi davno a pamatam si ako som ju citala v obdobi ked som bola zo vsetkeho vystrasena nahnevana..neviem ci mi pomohla ale viem urcite ze mi dala par informacii ktore nie su na zahodenie.Dadka ja som tiez nebrala ad pretoze po nich som mala take stavy ze zachvat pp bol oproti tomu slaby odvar..vies je to naozaj individualne niekomu pomozu ad niekomu to zhorsi.Zvladla som to len s neurolom a obcas robim dychove cvicenia.A terapia? po roku som to ukoncila s tym ze to co som sa chcela dozvediet co sa to vlastne so mnou deje som sa dozvedela a stacilo mi to.Rypat sa v minulosti pre mna nebolo dobre pomohla som si sama s mojimi myslienkami.Je pravda ze niekto potrebuje dlhodobu terapiu vies zalezi to aj od osobnosti a sily toho cloveka.Niekto nie je tak silni a potrebuje tu spriaznemu dusu a to je o.k. a niekto sa dokaze zmobilizovat sam a aj s pomocou dobreho priatela ktory ti moze velmi pomoct.Vies vsetko potrebuje cas a hlavne vieru ktora ta pozenie dopredu.Viem ze to zvladnes a vsetko bude fajn.Pa majte sa a
dadka v kazdom pripade by si sa mala zverit odbornikovi,ja som sice neuzivala ziadne AD ale chodila som pravidelne na sedenia k psychologovi a v najhorsom obdobi som si dala neurol alebo xanax,ja sa liecim sa homeopatiou.Respektive lieci ma homeopaticka, je jedno aku metodu si podla mna vyberies hlavne je aby si si neaku vybrala a aby ti niekto ukazal spravny smer.
ahojte, som prisla domov z prace predchvilou, chystam sa von s kamoskou vecer, chcem sa opytat, myslite ze je potrebne mat predpisane aj lieky na tuto chorobu alebo sa to da zvladnut aj bez toho, pomocou psychologicky? diky za povzbudenie inke aj milosovi. som rada ze mam takuto podporu od druhyh ludi, drzte sa , prajem pekny vikend
všetkych vas velmi zdravim a prajem vam krasny vikend.
Dadka ja ked som mala pp s tymi uzasnymi zachvatmi tak som si myslela ze uz nikdy nezazijem normalny den ,vecer som sa bala ze zase prezijem noc s uzkostou v lepsom pripade inak na pohotovosti.myslela som si vtedy ze sa z toho uz nikdy nedostanem a ze z toho zosaliem ked to bude este chvilu trvat.nasla som si tu velmi dobru priatelku ,ktora mi stale opakovala že to prejde a že je to len v mojej mysli a v hlave a že všetko sa da do poriadku.skutočne neklamala den za dnom sa to zlepsovalo a dnes mam konečne pocit normalne prežiteho dna a zaspavam bez spomienok na panicky atak.a co je dolezite uz nemam pri posteli cislo na pohotovost .takze dadka mila ,naozaj terapie lieky a vsetko raz prejde!vela šťastia a dobrych priatelov!
ahojte , tak som tu zase. citim sa tak unavena, tak bezmocna ze mi je znova zle, nemozem sa nijako uvolnit, som v praci sama, uz zase rozmyslam co ak mi to nikdy neprejde , boze tie negativne myslienky ked cloveku ovladnu hlavu a nemoze sa ich zbavit to je strasne. inak vonku je celkom pekne , som planovala vecer prechadzku s mojim psom , ale neviem ci sa budem moct nejako premoct. pozdravujem milosa m. napis nieco povzbudiveho
idem von aj ja cakajteeeee
milosko ale my chceme vediet, inak ahojte:)
Jeeej Miloško pekná básnička:o) Máš pravdu, treba sa radovať. Veď sme tu na tomto svete len raz. A čo takého teraz porábaš?
dobry den vsetkym prajem