Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katty19

a nááááááááádych a výýýýýýýýdych, nepodceňovať, váženííí, sa tu plienime všetci s tými bričkami, takže nááádych, a výýýýýýýýýdych...:)))

katty19

trocha ma bolí brucho, táááááákže, začína rozcvička pre všetkých úzkostivých:

náááádych, výýýdych, nááááádych, výýýýýdych, a ešte raz, opakovanie je matka múdrosti, nááááááádych, výýýýýdych, nááááááááááááá........

Veve

No zákusky som si nedela, lebo vykladám balené. A tam nemám kedy-musela by som si ich kúpiť. Ale keď som v pekárni tak si vždy niečo dám. Potom to odpíšeme.
Tak sa mi zatial majte :-)

lencok1

no nie som este nejako extra v pohode, ale ak som si aj AD nedala prezije:), uz nad tym nerozmyslam, dam si zajtra...proste aj tak aj tak bude ok a basta:)
zdravim aj teba veve:)a vsetkych:))

katty19

Veve, a aj si si dala zopár zákuskov? Keby si mňa videla ako som sa na jednom mieste napchávala, ale bola to prdel, predsa ilegálna činnosť:)

Veve

Čaute Zdravím vás :-)
Ja by som PP nezvládla bez liekov. Lieky ma udržujú a som rada, že ich užívam. Ale je zaujímavé že keď som neužívala žiadne lieky t.j.keď mi ešte nezistili túto chorobu tak som záchvaty mala asi len 3-4 x do mesiaca. Keď som začala užívať lieky tak záchvaty som mala častejšie aj niekoľkokrát do týždňa. Teraz je to už o niečo lepšie ale aj tak nie som ešte za vodou. Musím byť trpezlivá.
Lennčok Ako bolo na výlete?Dúfam, že sa ti tam páčilo:-)Lieky si teraz nemusíš dať. Ale ak sa cítiš blbo tak si ich radšej daj.
Včera ma v práci ale riadne prehnali. Musela som stíhať aj vykladať zákusky a k tomu som nemala žiadnu prestávku. Však ešte tento mesiac a uvidím. Dlho tam aj tak neostanem. Mne je to už jedno...
Dnes je kráááásne. Tak vám prajem aby ste sa cítili fajn a tešili sa z pekného počasia :o)

katty19

nedať, lenčok, nemusíš:)
vynechanie dávky sa prejaví až po týždni? bez liekov, po jednej dávke nie

prajem krásny deň:)
všetkým:)