Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

no to ti porozpravam mala som dva programy a nakoniec som si urobila tretí najvyhodnejsí najslobodnejši a osozný

damaxy

ja by som chcela vzdy píst vcas a len ti poviem ako inak hadankovo ze to nie je take hrozné ako sa na prvé počutie zdá.Takže bud pokojná,čakala som iné ale toto je skoro nepozorovatelné

damaxy

Dnes som mala aj jednu prechadzku po luke a úzasne človek v prírode zabudne co sa deje okolo ale k tomu treba pridat fakt pohlady a vnímat vsetko kazdeho mravceka chrobačika a veru kde tu aj zmiju,myslím zo zivočisnej rise original aj to som zazila jednu malu a jednu dospelu.Mate aj vy nejaký zazitok s takými tvormi,nech sa trochu odreagujeme od toho co nam neprostpieva

katty19

a som mu hovorila, nech nevymýšľa, že zase čosi vyvedie, ale nedal si povedať, no neviem neviem, damaxy hovorí, že som živel?, damaxy, pomooooooooooc, veď vieš, ja úbohá smutná žena:(

damaxy

ahoj Katty dnes bol taky nadherny pohodovy den.Mne sivce nevysiel podla predstav moj víkend,ale niekedy niečo nevyjde ako chceme,ba povedala by som podla toho ako s den naplnil,ze mi bolo aj lepsie