Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ta melodia je fakt pohodová
myslíš? dúfam, že je to tak
no to ti porozpravam mala som dva programy a nakoniec som si urobila tretí najvyhodnejsí najslobodnejši a osozný
ja by som chcela vzdy píst vcas a len ti poviem ako inak hadankovo ze to nie je take hrozné ako sa na prvé počutie zdá.Takže bud pokojná,čakala som iné ale toto je skoro nepozorovatelné
a čo sa stalo cez víkend?
Dnes som mala aj jednu prechadzku po luke a úzasne človek v prírode zabudne co sa deje okolo ale k tomu treba pridat fakt pohlady a vnímat vsetko kazdeho mravceka chrobačika a veru kde tu aj zmiju,myslím zo zivočisnej rise original aj to som zazila jednu malu a jednu dospelu.Mate aj vy nejaký zazitok s takými tvormi,nech sa trochu odreagujeme od toho co nam neprostpieva
ahoj damaxy!!! prišla si mi na pomoc?
a som mu hovorila, nech nevymýšľa, že zase čosi vyvedie, ale nedal si povedať, no neviem neviem, damaxy hovorí, že som živel?, damaxy, pomooooooooooc, veď vieš, ja úbohá smutná žena:(
ahoj Katty dnes bol taky nadherny pohodovy den.Mne sivce nevysiel podla predstav moj víkend,ale niekedy niečo nevyjde ako chceme,ba povedala by som podla toho ako s den naplnil,ze mi bolo aj lepsie
aký je len nepružný, nechce povoliť, nechce:(