Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

ahojte:)...kvoli vam som sa aj prihlasila, aby ste mi nemohli povedat ze som uz leniva aj prihlasit sa:)...
takze ako sa mam? no nie je to nejake uzasne, ale zijem...starka je na tom zle, v piatok som bola v nemocnici vyse 2 hodih a zasa mala dalsiu prihodu, je tazke sa pozerat na to ako sa nas milovany clovek trapi, aj dnes sa za nou chystam...inak v tej nemocnicnej izbe som skoro odpadlo, bolo teplo, v izbe na navstevach vyse 12 ludi, no hotove peklo...toto teple a hlavne sparne pocasie mi nerobi dobre...castejsie ma bolieva hlava, ale hadam sa uz trosku ochladi...
mijka mas domka mijka...to musi byt naaadhera, aj ked ti nie je dobre s tych horucav, laska tebe aj jemu pomoze...a vsetko bude fajn, daj vediet ako sa ti dari...:)...ved vies este to s nami kyve, ale raz sa to uz vsetko ustali!!!
veve ako ty moja? kedy koncis v praci?...uz si musim kupit kredit, aby som ti mohla napisat aspon sms...dufam ze sa ako tak drzis!
milosko co ty...dari sa:)?
tishka o tebe viem, ale aj takto ti posielam pusu na licko a lieckaj sa...
pozdravujem aj drahu damaxy!!!
Inak menej sem chodievam aj preto, lebo ma za pc akosi bolieva chrbatik, inak na vas myslim!!!tak moji drzkajte sa:)))

mijka.

ahojte, nedávno sme dorazili domov, bola to hrôza, neskutočne dlhá cesta, horúčava a mne je stále veeelmi blbo, pixle tak sa so mnou krúti hlava, to už asi nikdy navždy neprejde:(((
som veľmi šťastná, že je priateľ už doma, no ani z neho sa neviem tak tešiť ako by som chcela lebo mi je na p...
neviem kedy toto skončí, ale to už neni možné že sa mi to furt vracia:(((((

Veve

Ahojte
Mijka to je super...konečne sa stretneš so svojím drahým Mijkom :-)Toto počasie robí viacerým problémy. Ja zase nemôžem byť dlho na slnku, inak by ma strašne bolela hlava. Mávam nízky tlak a tiež mi niekedy blbo býva na vonku.
Vonku je tak kráásne a ja musím ísť do robotky. No čo už.
V práci sa chystajú zmeny. Keď si nájem inú prácu tak hneď dávam výpoveď.Aj viacerí chcú odtial odísť.
Miloš dúfam, že ti tá voda prospeje...a dobre si zaplávaj :-)
Lennčok ozvi sa tu. Asi máš nejake povinnosti. Však ja sa ti ešte ozvem.
Tak sa zatial majte :-)

mijka.

ahojte:))
už som sem dávnejšie nepísala, no to neznamená že by som to tu nesledovala.tiež sem píšete pomenej,čo by mohlo znamenať že sa máte dobre:),no a pribudli aj nový ľudia.
ja sa mám všelijako..bolo mi aj dobre, no teraz sa mám zas horšie, závraty sa vrátili odkedy máme tieto horúčavy, neviem či to bude tým počkom alebo...no už mi z toho na čisto drbe:(((ale čo už , život je boj!
ale mám aj niečo radostné, zajtra ideme pre priateľa do Ba, konečne príde domov, ja sa už neviem dočkať..
lencok sa už tiež málo ukazuje, dúfam, že sa má dobre:)
Veve,ty ako?je už lepšie?držím ti palčeky:))a pozdravujem Vás všetkých,lencok,Veve, Miloško a Tishi prajem skoré uzdravenie!:)

dadka

ahojte vsetci, ako dneska? boze je tak strasne horko vonku , zachvilu koncim v praci, sa tesim uz domov, Milos ako? napis nieco noveho. dneska sa citim celkom fajn, vecer pojdem na pivko asi s kamoskami, tak pekny vikend vam vsetkym

RNG

Pocity uzkosti su spojene s celkovym nervovym stavom. Na nervy vseobecne su potrebne omega 3 kyseliny, ktore sa v nasej strave prakticky nenachadzaju a nevieme si ich vytvorit. Najdolezitejsie su EPA a DHA. Ich zdrojom je rybaci tuk, kedze sa vytvaraju v riasach, ktore ryby zeru, iny zdroj su Spirulina a Chlorella.
Co sa tyka ukludnenia, vyborne sa osvecil vytazok z lubovnika bodkovaneho(aktivna latka hypericin, St Johns Wort ) a na zlepsenia spanku, ktory prispieva v dusevnej vyrovnanosti znacne je 5 HTP. Totiz cyklus spanku ma niekolko faz, ked su narusene, mozog sa nevie poriadne regenerovat