Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

Mijka,tvoj priatel potrebuje teraz vela oddychovat.Ja si pametam z mojich zachvatov,kedy som ale nemala tuseniae co sa deje,ako mi fyzicky bolo velmi zle a najradsej by som bola zomrala len nech mam pokoj.Ale to vsetko preslo,samozrejme nie hned,ale velmi pomaly.Pokial som nedostala lieky a pokial a nezabrali a aj po dlhsom case na liekoch to nebolo ono.Priatel sa bude musiet val naucit ako hospodarit najme so svojimi silami fyzickymi a dusevnymi,bude to cesta na spravenie rovnovahy v jeho tele a tak sa len ozbrojte trpezlivostou a cielom ze to prejde a bude dobre.Lebo bude.Na to vsak Mijka ty musis nazbierat sily,dufam ze ich mas a byt pre neho takou podporou oporou,aby aspon pri niekom mal pocit bezpecia.Je to narocne a dlhodobe,takze my ti tu mozeme dodavat podporu ale ostatne je na tebe.Ja aj teraz po rokoch bez liekov citim po dusevnom vypeti ci fyzickej praci ze potrebujem oddych.A stale davam si davam pozor,aby som si rovnovahu drzala.Nastastie ked vieme ako sa taka nevolnost prejavi vieme si aj pomoct,len ju netreba pustat dalej a vediet vcas pribrzdit.Mijka drzim palce a posielam trochu mojej trpezlivosti k vam.

katty19

mijka moja, včera som sa už poberala do hlbšieho spánku, bola som unavená po celom dni, ale keby som vedela, že píšeš....
ako to vyzerá momentálne? čo sa deje? skús

delai

damaxy,urcite bude pekne pocasie,ked si ho prajes,ale aj uprsany cas ma svoje caro,ked pri salke dobreho caju,alebo kavy si niekym,s kym si mas co povedat.

delai

ahoj mijka,mna este nepoznas,ale chcem ta trochu upokojit.viem je to tazke,ale skus si povedat,ze to dobre dopadne a ver tomu,nemysli na to najhorsie.drzim ti prsty.

mijka.

ahojte, ja vás strašne prosím o povzbudzenie o to aby som sa tak strašne nebála, priateľ poobede o 3-tej dostal strašný záchvat, vykrúcalo mu ruky nohy, celé telo, prišla pre neho sanitka, ja som o tom nevedela az o siedmej mi volala jeho mama, bol na are, odtiaľ ho už previezli na nerurologiu, dostával infúzie a stále mal tie silné krče.pred chvílou som volala s jeho mamou, ide za ním do nemocnice, lebo sa o neho veľmi bojíme, ja mám tiež hrozní strach, lekár povedal, že je to asi celková vyčerpanosť, že asi psychický kolaps.prosím povzbudte ma že sa uzdraví, ja sa o neho tak nenormálne bojím, takéto niečo som ešte nezažila a mám hrozní stach.však mi ho dajú do poriadku, nechcem , nemôže sa stať nič vážne,však?prosím napíšte mi, ja ani spať nemôžem, som iba na tabletkovaná ale čo z toho ked ma ide od nervozity a strachu roztrhnúť.však sa mi môj uzdravý, však?!prosím...

damaxy

vsetkym prajem dobry vecer aj ked uprsany,ale ma to jednu vyhodu,ze netreba polievat travu a velku nevyhodu,ze sa neda pit kava na terase.No vraj je slubene pekne pocasie.Cakam kamaratku tak by som chcela objednat trochu pekneho staci na cely buduci tyzden.Kto je za nech zdvihne ruku.

mijka.

ahojte, ako vidím som dnes prvá čo sem píše..nedá sa mi prihlásiť tak len takto.ako sa mi máte??hm, ale všetci?
lenočka je mi luto ako je to teraz u Vás, vieš ja som svoju babku stratila ked som mala dva roky a druhá sa bohužial ani môjho narodenia nedožila:((myslite na to aké krásne chvíle ste spolu prežili a hádam ešte aj budete!držkaj sa moja a daj potom o sebe vedieť.inak aj ja sa mám teraz na figu, závraty spať, a od soboty hnačkujem, nejaká infekcia tak som z toho už dosť vyčerpaná aj psychicky...lekár mi povedal na tie moje závraty, že to prejde ale môžem to mať aj do konca života, vraj som prežila nejakú traumu, a že je to všetko zo psychiky, vraj kým nebudem šťastná ani zdravá nebudem.tak som znova na PN-ke, a už sa ani nevrátim na tú prax.mijko je už doma, no zatiaľ sme si este jeden druhého vôbec neužili, nakoľko mi je takto ako je, ale hádam to už bude den čo den lepšie.iba vylihujem vlastne nijak mi nie je dobre iba sa prehadzujem aj v posteli, aspon keby som spať vedela, no zatiaľ je to dosť márna snaha, iba neurol papám aby som to nejak vydržala,kým mi je takto.
Vevuška ti sa tiež trápiš, zlatunká:(to mi je lúto, ale uvidíš, ved nič netrvá navždy a mi sa uzdravíme a budeme mať bábäťká s človekom ktorého lúbime, no nie?:)
miloško a ty čo máš nové?ešte stále bojuješ s lenivosťou?:)
tak sa majte zatiaľ , awojteee:)