Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Mijka zajtrajsie veci priesis zajtra a na vsetky choroby su nejake lieky tak co medicina si vie poradit so vsetkym len najst pricinu a je to lahke.Ked bude treba bude brat lieky a mozno zani nebude treba takze len tu trpezlivost zatial by som naordinovala
Ja viem, ze na nervove problemy, hlavne uzkost pomaha komunikacia s ludmi, ale nemasiel som ziadnu odozvu okrem rybacieho oleja(EPA,DHA).
Co tak osveceny lubovnik bodkovanu, uz v latinskom nazve je hypericin, hyper=napaty a uz stari rimania to pouzivali na ukludnenie.
Tak isto 5-HTP je derivat triptophanu, ucinky ktoreho je ukludnenie a ospalost-po jedeni napr mas a hlavne morky. %-HTP ale nesposobuje ospalost, len odstranuje pnutie.
Poradil by som aj kava kavu, ale tu pri falosnom obvineni z bocnych nasledkov prakticky stiahli z trhu, prave pracuju na tom aby ju povolili znova. Ale osobne St Johns Wort(lubovnik) je super podla mojej zeny(a tiez hromady lekarskej literatury)
dakujem ti damaxy, si veľmi zlatá...znova som bola u priateľa, má sa celkom dobre, musím poklopať.dnes mu robili EEG zatiaľ výsledok nevieme, ale ja si myslím ak by bolo niečo vážne tak by sa už ozvali, či nie?zajtra pôjde ešte na CT - tak sa uvidí.momentálne sa ešte obáva, a taktiež aj ja či nebude mať epilepsiu/toto bol totiž nejaký epileptický záchvat/lebo potom to bude už asi zlé, neviem vôbec ako sa s tým dá žiť, ved je mladý človek má len 26, ale nechcem predbiehať, hádam to bola len celková vyčerpanosť. primár povedal, že bude v poriadku, len musí uplne zmeniť svoj život, žiaden alkohol a stres.
pozdravím ho od Vás, však to musí byť v poriadku, už budeme spolu doma, a už ho nikam nepustím do sveta...pomaličky sa určite dáme obaja do poriadku.
ešte je na rezke, no zajtra by ho už mali preložiť na izbu, ešte si tam pár dní poleží, a potom to už musí byť v poriadku.
Delai co mas nove,nenapises nieco o sebe som zvedava trochu, vela ,moc...
Mijka a tak sa zacina naplnat to co si ja casto hovorim ze vsetko zle sa raz na dobre obrati?Len treba chvilu pockat.Pozdravujem Mijka aj sestricky z neurologie
ahojte, ste strašne milí že ste mi toľkí napísali, ani som to nečakala.veľmi pekne vám dakujem z úprimného srdca všetkým.dnes som bola za ním v nemocnici, je na neurologii, už mu je lepšie, chvalabohu, ešte stále dostáva infúzie, robia mu všelijaké vyš., že si ho tam podržia ešte zo pár dní.lekár vravel že to bol epileptický záchvat pri vedomí, totiž on bol 2 dni pri starkej s bratrancami, ledva jedol a viem si predstaviť koľko toho vypili, a lieky samozrejme zabudol u nás doma.
už vyzeral celkom dobre, tak už dúfam nebude nič zlé, sestrička vravela, že by sa to už nemalo opakovať, hlavne ked nebude požívať alkohol.
som veľmi rada, že mu je lepšie, dakujem bohu, no viete, ešte stále sa neviem úplne ukludniť, ešte stále mám v sebe strach.a samozrejme závraty ktoré budú pravdepodobne zo psychiky, lebo odkedy som sa dozvedela čo sa s ním stalo hned mi prišlo oveľa horšie.
viete ja sa snažím, no teraz je to ešte pričerstvé, preto je ťažké pre mna, aj tie pocity strachu.
mne sa zdá, že to bol aj emocionálny i fyzický kolaps.
ešte raz Váám všetkým dakujem zo srdiečka!!!
mijka drž sa a povzbudzuj svojho priatela Mijka. Teraz ťa viac ako inokedy potrebuje. Buď mu oporou a staraj sa pekne o neho. Potrebuje ťa a na to nezabudni. Len laska ho môže vyliečiť.
Milosko no ja by som sa uzdravila z versikov urcite vazne to hovorim
a vsetkych zdravim:)
ahoj mijuska, to mi je luto...no snaz sa byt pozitivne naladena a silna, tak mu ovela viac pomozes, nemozes sa trapit, mijko sa z toho dostane, bola to prepracovanost, psychika, musi si oddychnut!!! mozno niekto na to neveri, ale vsetko okolo nas je energia, a ked budes na neho mysliet s tym ze vsetko bude ok,urcite sa vyzdravi, hlavne nepochybuj, snaz sa mysliet na to ze to bude fajn, neustale si to opakuj, to ti pomoze...skus to, musis, aj ked sa ti to zda tazke, urob to prosim! posielam ti velky bozk a pevne objatie, dufam ze ho citis!!!aj mne je tazko ako je starkej, ale nepomozem jej tym ako mi bude tazko, musim na nu mysliet s laskou...to je ovela lepsia volba, ako sa trapit, mijko urcite chce aby si bola ok!!!