Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Pre Miloska od Tish odkaz.mas to vybavene a kazdy den do pol dvanastej rozumies tomu?
Ahoojte Via jasné, že si ťa pamätám :-)Už dávnejšie si sa tu neukázala.
Dnes som bola u svojej psychiatričky.Lieky mi ostávajú a povedala, že sa to potrebuje preliečiť. Záchvaty mávam ale snažím sa ich prekonať. Našťastie bol so mnou aj môj priateľ. Takže ich budem užívať o čosi dlhšie.
Okrem toho by som s priateľom chcela mať deti, ale psychiatric.mi povedala že ešte musím počkať. Inhak keby som bola tehotná tak by mi lieky musela vysadiť a t.z. že by sa mi stavy úzkosti zhoršili.
Lenčok som rada, že to je už lepšie. Vieš Lenčok mať takých rodičov akých máš ty by som bola rada:-)Ľúbia ťa a to je hlavné.
Keď som mala naposledy silný záchvat tak našťastie bola pri mne mama. Otec ten sa rozčuloval a vadilo mu to, že mám záchvat.
Lenčok ozvem sa ti. Som rada, že je to už lepšie.
Tak sa zatial majte:-)Pozdravujem aj Barunku.
ahojte vsetci tak som tu dlho nebola ze ani nepamätam,lencok hned si mi udrela do oci,neviem ako uzivas lieky ale mne sa ulavilo az po 5 mesiacoch od uzivania liekov,a nie po niekolkych tyzdnoch ako sa vseobecne hovori.po tych 5 mesiacoch sa mi lepsilo a lepsila ale po pol roku som sa zastavila a ostala v nejakom medzi stadiu kde mi je raz tak raz tak.to uz je rok,takze mi lekarka zvysila uz 3 krat davkovanie,a povedalaak uz nebudem z toho teraz von zmeni mi lieky.bohuzial kazdy reaguje na inu liecbu,a niekedy sa lekar trafi do spravnej liecby az na 2hy 3ti krat.pri antidepresivach je to take triafanie do neznama.stastni ti ktorym sa trafia na prvy krat..takze treba trpezlivost,popripade nejake medzi ukludnovaky, v mojom pripade je to xanax.inak zdravim vsetkych ktori si na mna este pamätaju,a tym novym prajem,vela uspechov v liebe,mne napriklad pomohlo citanie knih o tejto chorobe,lepsie som sa pochopila a lepsie sa mi bojovalo,i ked sa vam na zaciatku bude zdat ze nie ste schopny precitat jednu jedinu stanku,je to len taky pocit na zaciatku,ja som na zaciatku ked som ochorela mala problem sa ist osprchovat,take to bolo pre mna narocne..uzkost a depresia ma tlacila k zemi sedela mi na chrbte, a nechcela sa ma pustit "svina",ale dnes je uz ok takze bojovat,a ked nie je dobre trvajte na zmene liecby..papa s pozdravom Via
ahojenky vsetci!!!!
damaxy, brunka, steffi, karco, janosik, milos, slusny muz........a ostatni, ktorych som nespomenula ale myslim na vas. ako sa mi mate? co noveho? kedy sa ukazete?
bobko!!!!!!! nakopni sa uz a prid.
pa a drzkajte sa na sk. inak, tu je hrozne pocasie....zima, dazd, vetrisko. kurime :))
pozdravujem.
no a zasa je dobre...sme sa s maminou porozpravali, im rupli nerviky, lebo sa nemozu divat ako sa trapim, ale lubia ma nadovsetko, ved ja viem...taky splin...tak uz mi je hned lepsie, som sa tu hned vykecakala ja trdlo, ale pomohlo mi to!!!
aj ja mam icq aj skype
tak sa aspon tu vykecam a dam zo seba von co ma trapi, lebo tu to nemam komu povedat...a priatelia ma stale niekde volaju, ale ako mam ist ked mi je tazko, vsetkych stratim?...uz kaslem na to, lebo ozajstni priatelia by mali pochopit, ale ako ked o tom nevedia, a taketo veci im vesat na krk nemienim, uz ma ich zopar podkoplo...
tak sa mi drzkajte!
a som z toho velmi smutna:(, je mi do placu a tazko pri srdci ze vsetkym nicim zivot...ale ja zato nemozem, ono to ide zvnutra ta uzkost, a lieky mi este akosi nezabrali uplne...najvacsi problem je to ze uplne nevidia do toho co sa deje, je to skoda...lebo rodina a priatelia mozu najviac pomoct, aj to tak bolo ale uz ich to asi nebavi...je mi do revu z toho aka som na nic
myslim ze to uz doma nezvladam, nasi ma chapali ale v poslednej dobe ma nezvladaju, odkedy ukoncili zivnost a sme vsetci doma je to hroza, uz im poriadne leziem na nervy a hovoria mi ze som slaboch... a ta podpora tam bola neveim co sa stalo, casto sa mi stane ze mam ist z domu niekde von a pride mi zle, a nejde to...nechapu ma, vznikaju kvoli tomu hadky a ja si potom vsetko dookola vycitam...viem nemaju to so mnou lahke, ale ja ich lubim, len mam pocit ze vsetkym uz leziem na nervy a radsej by boli keby som niekde vypadla, tak to momentalne citim...uz asi so mnou nevladzu, a tieto horucavy mi nepridali
zdravím všetkým čo si ma ešte pamätajú. miloš, tish. lenčok, damaxy.dlho som tu nebolo a veľmi toto fórum chýba, bohužiaľ mám odpojený net.
dúfam, že sa máte dobre. hlavne myslite vždy na to ,, že to zvládneme ´´
majte sa pekne.