Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

damaxy

ahoj Veve,na chvilu som odskocila pozriet co nove na nasej uzkosti.Takze vcera si den fajn zakoncila a pracu ber ako to co zivi teba a aj nas ostatnych.To chrumkave cerstve pecivko naranajky ....pekny den

Veve

Ajojky
Ako sa vy tu máte? Dnes je pekne a kto má volno nech ide na von. Ach...akoby som rada išla do prírody nadýchať sa vzduchu, cítiť vôňu kvetov,počuť vtáčikov,...No čo už dnes ma čaká zase práca.
Včera sme skončili s kolegom prvšie tak som išla do zboráku sa pozrieť na film. Dívala som sa na Ostrov smrti a Forest Camp (alebo tak niako sa to volalo). Ten druhý film ma viacej zaujal a aj som sa tam nasmiala:-)Neviem či ste to videli. Bol to dobrý film a určite to stojí na pozretie.
Tak vám prajem príjemnú nedelu:-)
Lenčok ak budeš mať kredit tak sa mi ozvi.

damaxy

dobre ked sa cítiš do postele tak chod a vsetko prejde a príd aj kus reči pomáha tu ti vždy niekto podá ruku

damaxy

zajtra bude az zajtra a ked nejde o zivot tvoj alebo iný vsetko sa da kupit vyrobit pozicat poprosit a bez niecoho sa da aj prežit.Jediné bez čoho to nejde je vlastny pokoj a spokojnost

damaxy

to je v jednom malom meste kde je vsetko zelene voda tam skače po skalach ako divá a na jazierku plavaju kacice a obcas vidis srnku a obcas zmije na cesticke skovranok v poli okolo hory a nadherne konciare pastva pre poetické duse a aj pre sportove duse a pre vsetky zranene duse