Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Silvi

Ahoj tish, chcem Ti len povedat, ze na Teba myslim a drzim palce, aby si sa z toho cim skor vystrabila. Drz sa, urcite sa skoro uzdravis. Ked Ti bude nanic, kludne sa ozvi aj na icq.

tish

ahoj, no ako mi moze byt, porezana som akurat si ratam kedy stehy vybrat ak sa nastvem tak aj sama si ich :D nemam rada ked som obmedzenemobilna a na WC musim sediet 5x dlhsie ale mam aspon uzasnu spolocnicku ktorej som velmi vdacna za to, ze prisla a pomaha mi! lebo niektore veci sama fakt este nezvladam. ale uz som trosku aj na boku spinkala lebo chrbat ma uz neskutocne boli a krize ani nevravim :(
najsmutnejsia som, ze nemozem tancovat par tyzdnov,chybaju mi baby z kurzu a vobec tanec, ani hudbu si radsej nepustam, nech mi neni do placu z toho. ale aspon uz mam placuceho partnera ... medvedika pandu. vyplynulo to z mojho posledneho sedenia u psych. a moje telo sa rozhodlo, ze sa chce zbavit smutku. a aj hlava uz viac spolupracuje, viac placem. roky som nenaplakala tolko co za posledne dni. musim prepnut kabliky na system "plac nie je prejavom slabosti!!!!!! a toho sa musim drzat kym sa o tom nepresvedcim. a tak s malou pandou, kym nebudem mat vacsiu, idem ob jat vankus a poplakat si :)

Veve

Ďakujem ti Miloško za radu. Tak asi vieš čo prežívam. S ocom je to všeliake. Dnes som sa s ním pohádala a bola som naňho drzá. Viem že som nemala byť ale inak sa nedá s ním rozprávať. Povedala som mu svoje, čo si myslím a či to pochopil alebo nie tak to už je na ňom.Mrzi ma to, ale ja som s ním od začiatku vôbec nevychádzala.
S mamou je to inak, tá aspoň sa ma snaží pochopiť. Aspoňže mám ju, inak by som doma dlho nevydržala.
Miloško hľadám si prácu ale hneď to nebude. Musím byť trpezlivá.
Dadka už si v poriadku? Dúfam ,že ti je už lepšie. Skús dýchať tak ako ti Miloš poradil. Keď ti je na odpadnutie tak skús zakloniť hlavu a zhlboka dýchať. Ozvi sa ako ti je.
Tak sa zatial majkajte :-)

Veve

Ahoojte
Aj ja sa teraz necítim dobre.Včera keď som prišla z práce som mala dosť silný a hrozný záchvat. Mama ma ukludňovala a ja som stále plakala a kričala. Bolo to hrozné. Nedalo sa ma vôbec ukludniť. Ale našťastie je to za mnou. Njahoršie to znáša moje záchvaty otec. Ten kričal na mamu prečo mi doktori nemôžu pomôcť atď. Sám nevie čo prežívam a chce aby som pracovala. Tieto záchvaty mám z práce a včera som nemala prestávku. Totiž mala som nové kolegyne ktoré sa zaučovali pre inú filiálku. Nemala som si kedy oddýchnuť.Všetko sa to na mňa rúti a čakám keď vypadnem z toho hrozného kauflandu!Psychicky už nevládzem a pootrebujem pomoc.
Chcem dať výpoveď ale neviem, ako to naši prežijú. Oni nechcú aby som bola nezamestnaná. Keď tam ešte budem tak sa mi môj psychic.stav bude ešte zhoršovať.
Tish som rada, že si už doma.Už to máš za sebou a pootrebuješ si oddýchnuť a poležať si.O pár dní budeš už fit. Keď som bola na laparoskopii tak som si tiež svoje prežila. Ale nebolo to také hrozné ako táto moja PP choroba.
Tak sa zatial majte :-)
Dnes mám chválabohu voľno a tak si aspoň trochu oddýchnem.

tish

ahojte vsetci, konecne som doma este napachnuta nemocnicnym smradom o nejake to kilo lahsia ale na ceste za uzdravenim. komplikacie nastastie neboli a chirurgovi som este na operacke vysvetlovala kde ma moze a kde nemoze porezat :D teda on vedel len ja hakliva na brusko som nepovolila :D inak som musela vysadit AD a bojim sa ich nasadit aby mi nebolo zle, lebo zvracat nemozem, vlastne vsetko cim by som mohla namahat brusny lis.takze neviem co mam robit, vcera vecer som uz preplakala este aj spoluleziaca sa na mna osopila kvoli tomu ze som zjedla kus cokolady akoby som niekoho zabila. no otras :( ale uz to mam z krku, sice doranana, dopichana ale DOMA! tak dufam, ze ste sa mali aspon trosicku lepsie ako ja, lebo sa uz zacinam citit fakt dost mizerne....este sa ozvem.