Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sweet_berry

lencok1 ja viem je to strasne tazke viem co zazivas a ja dodnes cotom bolest v srdiecku
bud silna
je to smutne a tazko sa chape zivot jeho podstata konca :(
drzkam palceky

lencok1

zdravim vas, no mam tazke dni za sebou, starka mala zasa dalsie porazky a je to bieda, je strasne sa divat ako vam milovany clovek umiera pred ocami a trapi sa, uz to trva od augusta min.roka...strasne moc to boli, ale ved to vie kazdy z nas...len niekedy sa zamyslam nad tym preco to tak vsetko je...ja viem kolobeh zivota, ale..

dadka

ahoj milos, prave som prisla z prace a som zaspala na dvore na tom slnku, ma boli hlava, boze cez vikend bola nuda , som len pozerala tv a jedla . a ty ako?

Veve

Miloško Ešte som sa ťa chcela niečo opýtať. Teraz som na inej téme čítala že si bral drogy a ako si do toho spadol. Ako sa teraz cítiš a už ich vôbec neužívaš?
Ja som ich nikdy neskúsila a ani niky nechcem! To svinstvo by sa mi neoplatilo aby som si tým zničila svoj život.

Veve

Miloško Ako si sa nechce nikomu písať. Žeby už prázdninovali? Forest je doobrý film a aj komický. Najviac ma tam zaujalo ako stále beží a ide ďalej aj keď nevie čo ho bude čakať.To jeho behanie malo zmysel.
Lenčok je mmožno niečím zaneprázdnená a Mijka je asi so svojím Mijkom.
Vitaj Delai na našom fórume.Áno snažíme sa jeden druhému pomôcť a povzbudiť. Tak ak máš niečo na srdci tak hor sa do toho.
Miloško Akosi sa ten môj neznámy ":)"neozýva. Možno už pochopil že tie blbosti čo písal nemali výzam.A možno už si vstúpil do svedomia. A ak nie tak je to jeho vec...
Tak sa mi tu pekne majkajte.Dnes znova do práce na poobednu :-/
Pekný deň Vám prajem :-)

de

ahojte,este vas nepoznam tak dobre,ale co som obcas si nieco citala,tak mi pripadate ako jedna rodina.je to mile, viete si pomôct.