Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
pomooooooooooooooooooc:(((
dnes sa citim zleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:((((
lencok1 ja viem je to strasne tazke viem co zazivas a ja dodnes cotom bolest v srdiecku
bud silna
je to smutne a tazko sa chape zivot jeho podstata konca :(
drzkam palceky
inak vsetkych pozdravujem a myslim na tishku ktora je na operacii, posielam jej velky bozk, dufam ze to citi!
zdravim vas, no mam tazke dni za sebou, starka mala zasa dalsie porazky a je to bieda, je strasne sa divat ako vam milovany clovek umiera pred ocami a trapi sa, uz to trva od augusta min.roka...strasne moc to boli, ale ved to vie kazdy z nas...len niekedy sa zamyslam nad tym preco to tak vsetko je...ja viem kolobeh zivota, ale..
ahoj milos, prave som prisla z prace a som zaspala na dvore na tom slnku, ma boli hlava, boze cez vikend bola nuda , som len pozerala tv a jedla . a ty ako?
Miloško Ešte som sa ťa chcela niečo opýtať. Teraz som na inej téme čítala že si bral drogy a ako si do toho spadol. Ako sa teraz cítiš a už ich vôbec neužívaš?
Ja som ich nikdy neskúsila a ani niky nechcem! To svinstvo by sa mi neoplatilo aby som si tým zničila svoj život.
Miloško Ako si sa nechce nikomu písať. Žeby už prázdninovali? Forest je doobrý film a aj komický. Najviac ma tam zaujalo ako stále beží a ide ďalej aj keď nevie čo ho bude čakať.To jeho behanie malo zmysel.
Lenčok je mmožno niečím zaneprázdnená a Mijka je asi so svojím Mijkom.
Vitaj Delai na našom fórume.Áno snažíme sa jeden druhému pomôcť a povzbudiť. Tak ak máš niečo na srdci tak hor sa do toho.
Miloško Akosi sa ten môj neznámy ":)"neozýva. Možno už pochopil že tie blbosti čo písal nemali výzam.A možno už si vstúpil do svedomia. A ak nie tak je to jeho vec...
Tak sa mi tu pekne majkajte.Dnes znova do práce na poobednu :-/
Pekný deň Vám prajem :-)
damaxy si doma?
ahojte,este vas nepoznam tak dobre,ale co som obcas si nieco citala,tak mi pripadate ako jedna rodina.je to mile, viete si pomôct.