Úzkosť

veronika

no, po precitani viecerych prispevkov od :)) adresovanych veve som dospela k zaveru, ze tajne :)) je nejaky riadne zakopmlexovany clovek, popripade... velmi trapna baba, ktora mozno chce priatela veve alebo velmi velmi neprajny hnusny clovek, a naozaj nechapem, co z toho deptania chudatka veve ma...ale zloba sa milemu/milej :)) vrati...neznasam huste reci cez riadky netu.....a tebe veve odkazujem, viac na prispevky danho nicku :)) neraguj!! vazne....a lencok je vpohode:) ale nezdruzje sa moc na nete teraz uz :)takze sa o nu nebojte :)

Veve

Neviete čo je s Lenčok? Volala som jej a akosi sa neozýva. Asi bude niekde preč.
Odkaz pre ":))"
Asi viem kto si. Niečo som si o tebe zistila. Tak nielen ja ale aj ty máš nejake problémy,že? Budem rada, ak si o tom pohovoríme...tak ak chceš mi daj vedieť. Možno by som ti vedela poradiť.Alebo sa nemám do teba starať ako ty do mňa? Ak máš nejaky charakter,tak mi odpíšeš.

katty19

ja si myslím, že doteraz si nikto z nás nevšimol veľkoleposť ":))" jaaaaaaaaaaaaaaj, ešte keby tak prehovoril...

katty19

Drahý ":))", si moj ideál, vždy som ťa obdivovala, tú výrečnost, duchaprítomné reakcie... Povedz, ako sa možem aspoň na kúsok k tebe priblížiť? Ja ťa jednoducho žeriem. Si cool. Si špička tejto populácie. My sme obyčajní niktoši. Bože, moc sa trápim, aspoň kúsok získať z tvojej originality:(((

beli

Ahoj...ja sa chcem spytat ci mi niekto neviete poradit. Mam premenstruacny syndrom, cize asi tak dva tyzdne pretym ako to mam dostat mam dost hrozne derpresie a cele ich preplacem. Je to dost neprijemne, lebo pomaly sa z toho ani nestihnem dostat a je to tu znova. Neviem ci mam zacat brat lieky proti depresii alebo mam ist na nejake hormonalne vysetrenie.

:))

Chudera Veve, ty a nevyjadrovat sa? Ty nevies čo je sebazaprenie:) aky je pocit byt nezamestnana?:) počkaj ako ta to dobre začne ubijat, za chvilu nebudes ani vediet spočitat tie zachvaty..aspon bude v Puchove show:))a tvoj psychoš ta za chvilu necha, lebo dvaja psychoši spolu, to nerobi dobrotu:))

ružička

ludmilaxxx, mohla by si prosím ťa napísať aké AD užívaš? Ja už rok beriem Esprital a na úzkosť mi vôbec nezaberá, povedala by som, že sa to zhoršuje. Viem, že veľmi veľa druhov AD, ale ja som dosť citlivá a väčšinou mám z nich nežiadúce účinky a to je ešte horšie. Ďakujem.

zlata

veve zbytocne sa rozculujes. nauc sa takychto ludi preskocit.oni len cakaju na to aby si im odpisala a vtedy vidia ze ta vytocili.precitaj pomysli si a chod dalej.drzim ti palceky.odkaz pre damaxy-nedalo sa mi napojit na icq,dnes mam slubene ze sa mi na to pozru tak snad pokecame.chybas mi.

Veve

Milý ":))"
Ty nechápeš čo sa deje, tak sa mi do toho nestaraj!!! Si hlúpy na to aby si to pochopil. Áno dala som výpoveď ale nie preto, že to nezvládam.A určite nie som neschopná. Vedúca nechcela aby som odišla, ale takto som sa rozhodla.
Vieš čo radšej sa k tebe už nebudem vyjadrovať, ty chudák!!! Nestojíš mi za to!
A môj priatel? Ten je stále so mnou a chce mi pomôcť. Učite sa na mňa nevykašle a je so mnou šťastný:-)
Teraz to nemám lahké,ale verím že to bude raz lepšie. Musím len dúfať...