Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
som smutnaaaaaaaaaa:(((((((
pocuj ty :)))) ty mas asi velmi lahky zivot, ze??ked sa dokazes vysmievat druhym????nestvi ma!! sice sa to netyka mna, ale neznasam takych zlych ludi ako si ty!!! nema sa druhym priat nic zle. ale mohol by si zakusit nejake fajne ocd...a hned by si prestal/prestala s tym urazanim veve a hustymi recami...a ponizovanim...a nadlahcovanim situacie....
veve som rada, že sa ti darí lepšie, a sama sa cítiš spokojnejšia. Ja chodím každých 6 týždnov na kontrolu aj na psychiatriu aj k psychologičke. Ja to mám vraj doživotný boj. Ked budem mať záťaž bude horšie a vtedy si treba vedieť povedať, že asi zasa trocha vypnúť alebo prepnúť myšlienky na niečo iné.
K tomu večeru sa nebudem radšej vyjadrovať, ale také niečo môže napísať len niekto, kto má IQ húpacieho koníka. Ahojte
VEVE..nemas tam u Vas k dispozicii nejaku chatku?? Alebo nejake ubytko pre nas dvoch s Mijkou?..tak na 2 noci. My vieme prist kedykolvek..kupil som auto takze no problem..len ubytko. Zobrali, by sme aj Lencok...ak by sla. Len nejake ubytko a bude sranda.
Keď je človek v depresii tak sa mu zdá všetko čierne. Aj svet taký vidí a v tomto stave určite nie je šťastný. Keď sa človek z toho dostane tak si začne uvedomovať nad akými blbými myšlienkami rozmýšlal.Život je ťažký a náročný.Ale po každom daždi sa vždy vykukne slnko. Tak netreba zúfať ale veriť že všetko zlé sa raz skončí. A potom si uvedomíme aj krásu tohto jedinečného dňa.
Mijko Nevšímaj si toho imbecila.Nestojí to za to. On nemá charakter a raz sa mu to určite vráti.Ale je zaujímavé že mi praje sladkú doživotnú nezamestnanosť:))Ja si jej teraz užívam až až:-)))Som zvedavá čím vyrukuje zase na mňa. Už sa musííím jeho príspevkom len zasmiať:-)))
Mijko s tou opekačkou by to bol dobrý nápad. Len kde by sme sa stretli.Tak podávajte návrhy.
niekedy mam pocit ze neviem byt asi stastna
ze si to nahovaram
tak lahko apdnem do depky nejak sa potrebujem vyplakat
Kacka Nie nechodím na výšku.Možno si si ma pomýlila s niekym iným.Ja som momenálne na úrade práce a ak sa mi podarí tak by som si chcela nájsť prácu ale nie už takú náročnú akú som mala v kauflande.
Psychicky sa mám o trocha lepšie len ta práca sa ťažšie hľadá a zvlášť v Púchove.
Miloško už si sa tu dávnejšie neukázal. Źeby si niekde oddychoval?
Mám pre vás jednu novinku...ale tú radšej napíšem neskôr až keď sa potvrdí.Tak sa zatial majte :-)
Veve, chcem sa ta len spýtať, ty chodíš na výšku v BA?