Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
poslem ti to na azet, tam urcite prejdu. ale este napis aku chces. alebo to uz si vymailujeme :)
Ďakujem, môžeš aj na smidovak@azet.sk alebo katarina.smidova@nafta.sk
ahoj kacka, ja si hudbu nestahujem, mna kamos zasobuje alebo baby medzi sebou. ale mam v pc kopec hudby tak ak by si chcela, napis kam ti to mozem poslat.
Tish, chcela by som ťa poprosiť, či by si mi nenapísala nejakú stránku, kde sa dá stiahnuť orientálna hudba. Skúšala som niečo nájsť, ale v práci mám na niektoré stránky obmedzený prístup a ked budem vedieť kde to presne hladať kolega má viac prístupov on by mi to napálil. Ďakujem. Inak vás všetkých zdravím a prajem krásny slnečný deň, teda aspon u nás taký je.
Otvorte oči :))je niekto z pomedzi vás,všetko o čom píše sa dozvedel tu,priamo od Veve. Premýšlajte rozumom a nie hnevom.Je to také jednoduché,opýtajte sa Andreja kto to je!
beli, poradim ti zobrat nejake doplnky. Na hormony Yam, proti depresiam St Johns Wort(lubovnik bodkovany).
Yam upravi hormonalne hladiny(1 az 5 denne podla potrebu, ved to pocitis, co ti staci) St Johns Wort 1 az 4 denne-tiez podla potreby.
Naviac by som ti odporucil brat aspon 3 gramy denne kombinacie olejov rybacieho, lanoveho a borakoveho.
Najdes ich najlahsie cez Google.sk pod slovami; doplnky, yam, rybaci, lanovy, borakovy
nikto mi neporadi???
kazdemu sa raz vsetko vrati, aj zle aj dobre
pekny vecer prajem :)
Díky Veronika za tvoj názor a radu. Ty poznáš Lenčok, že? Neboj už nebudem reagovať a máš pravdu tomu ":))"sa to raz vráti. Raz bude trpko ľutovať že robil zle druhým. Ale to je už na jeho svedomí.