Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

teri

Kazdy tu pise a radi co by kto co mal robit co by mal brat ake Ad a to ti pomoze a to ti nepomoze.....a na pp len to a to ...je mi to dost smiesne ako sa kazdy snazi byt mudri aj ty ludmila xx.Nechajme to bud na lekarov alebo pocuvajme svoje telo a riadme sa tym co komu co vyhovuje.Este ze to nerozoberam dokola a dufam ze sem uz dlllllho nepridem.Su ludia ktori sa takychto neduhov zbavia rychlo a su ludia ktori cely zivot sa len hrabu a hrabu a preziju ho navstevami u psychiatra a psychologa.Este ze k takym ludom nepatrim...

jarjar

ahoj Ludmila, ďakujem pekne za radu,to je zlé, že sa mi to ťahá už rok,všeobecná lekárka ma stále posiela domov s tým, že nech cvičím a chodím na prechádzky, nech sa niečom venujem, asi si mylsí,že sa doma nudím,môžem jej vysvetlovať čo chcem, tiež som ju žiadala, aby mi dala papier ku kardiológovi, odmietla ma,a kardiológ ma bez toho kusa papiera nevezme,brala som sertivin myslím, a neurol, teraz mám leuxarin, čo mi predpísal neurológ, niekedy na večer si ho dám.nechcem rozpisovať, že od r.2000 trpím anorexiou, nie je to až také zlé, už nevyzerám tak strašne,len ma nikto nechápe,lebo si mylsia, že všetko robím schválne,a myslia si,že to viem ovplyvniť.urobila som veľké pokroky,kedže váhu 60kg si držím od pôrodu,3roky.liečila som sa 2002r.na psych.v Bratislave.no hlavne,že to celé,aj teraz s tou PP, ako začarovaný kruh.už to bolo pár mesiacov o.k.ale teraz dva týždne, ma to znova chytá,ale okrem toho vynechávania srdca, to nie je nič iné, tak neviem.ale som si zistila dobru psych.vo vedľajšom meste, tak sa za ňou vyberiem.´dakujem ludmila a držím palce

ludmilaxxx

sprava pre jarjar:
urcite chod za psycjiatrickou. Ja som koncila pred casom kazdy tyzden na centralnom prijme s tym, ze "umieram", bolo to hrozne, nemohla som sa nadychnut, chodila ku mne aj pohotovost ap. Az nakoniec kardiolog u ktoreho som skoncila, ze nieco musim mat so srdcom,vynechavalo mi, mala som zvyseny pulz a pod. mi po dokladnom vysetreni srdca povedal, ze je to pravdepodobne panicka porucha.Dal mi Xanax, ten zaberal a mala som isty cas pokoj. No Xanax je po case navykovy a nuti zvysovat davky. Tak som si zasla za psychiatrickou a ta mi dala antidepresiva SSR, nie Neurol a panicke zachvaty presli, antidepresiva nemenia psychiku cloveka, neuspavaju ale vyrovnavajau hladinu serotoninu. A co sa tyka lekara, vyber si,su rozni psychiatri.... a ten cas...musis sa objednat a odsediet, neda sa nic robit. apon vidis, ze mnoho ludi vyhlada lekara ak je potrebne, len hlupy to necha tak a tak trpi. Lenze ked boli telo je to zle, ale ak boli dusa tak to je ozaj utrpenie. A never, ze to prejde meditaciami a relaxaciami. Ano spravny postoj k zivotu musis mat,ale panicku poruchu tym neodstranis. A uvidis, ako sa zmeni aj postoj k Tvojej rodine, ver mi a urob to cim skor.
Alebo ak chces, tak sa mi este ozvi. Vela slniecka v dusi. Ludmila

ludmilaxxx

sprava pre jarjar:
urcite chod za psycjiatrickou. Ja som koncila pred casom kazdy tyzden na centralnom prijme s tym, ze "umieram", bolo to hrozne, nemohla som sa nadychnut, chodila ku mne aj pohotovost ap. Az nakoniec kardiolog u ktoreho som skoncila, ze nieco musim mat so srdcom,vynechavalo mi, mala som zvyseny pulz a pod. mi po dokladnom vysetreni srdca povedal, ze je to pravdepodobne panicka porucha.Dal mi Xanax, ten zaberal a mala som isty cas pokoj. No Xanax je po case navykovy a nuti zvysovat davky. Tak som si zasla za psychiatrickou a ta mi dala antidepresiva SSR, nie Neurol a panicke zachvaty presli, antidepresiva nemenia psychiku cloveka, neuspavaju ale vyrovnavajau hladinu serotoninu. A co sa tyka lekara, vyber si,su rozni psychiatri.... a ten cas...musis sa objednat a odsediet, neda sa nic robit. apon vidis, ze mnoho ludi vyhlada lekara ak je potrebne, len hlupy to necha tak a tak trpi. Lenze ked boli telo je to zle, ale ak boli dusa tak to je ozaj utrpenie. A never, ze to prejde meditaciami a relaxaciami. Ano spravny postoj k zivotu musis mat,ale panicku poruchu tym neodstranis. A uvidis, ako sa zmeni aj postoj k Tvojej rodine, ver mi a urob to cim skor.
Alebo ak chces, tak sa mi este ozvi. Vela slniecka v dusi. Ludmila

beli

Ahoj...chcela by som sa spytat ci mi niekto neviete poradit nejaku dobru psychologicku alebo psychiatricku v Bratislave?

:))

hehe hlupana Veve:)) je len otazkou času, kedy sa na teba ten tvoj vybodne, ved kto by to s tebou aj vydrzal...a foter?nadava oprávnene, si neschopna, az z toho ide strach

teri

Jarjar ak ti predpisala lekarka neurol tak asi by si ho mala jest nejaky cas ja som ho brala 2 roky.Ja som mavala pocit ze sa nemozem nadychnut a fakt to bolo niekedy velmi neprijemne.Nahovarala som si vseliake blbosti behala po vysetreniach a nic mi nebolo.Neurol mi pomohol ale zabera az po nejakej dobe.Neni navykovy a mne osobne stacil nakolko z AD mi bolo blbo.Myslim si ze treba aj trosku zabojovat a viac relaxovat a urcite bude fajn.Zelam ti skore uzdravenie.