Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
To ALL:
agent provokater ma na praci provokovanie. Provokacia funguje, len ak si ho niekto vsima... ak si ho niekto vsima...RAD v tom bude pokracovat.
Preto prosim ignorujte provokacie. Ak na ne bude odpovedane rovnako vulgarne(Mijko) tak budem riesit aj to. Nebude ma zaujimat kto zacal a kto nie. Mam ine veci na praci.
Takze, kto tu chce debatovat k veci, tak debatuje k veci a ine si vsimat nemusi. :)
OK?
Ludkovia čo to vypisujete,nechajte názory plynút a reagujte len na to čo vám pomôže.Nemá zmysel bit sa cez PC.A nemá zmysel vôbec sa bit.A tobôž zaoberat sa niečím čo nepomáha,len dráždi a prináša zlo.
ale nie, veve, vies, to je ok, ze sa ta zastanem, len ma rozculuju sprosti primitivi, co rad rypu....ked si predstavim, ako mi bolo na umretie minuly rok, je to presne rok, ako som sa liecila...a dnes som uplne vpohode...vdaka Panu BOhu...tak nidky nezabudnem na to, ake to bolo, a este s ami to moze hocikedy vratit....pri hocakom strese...a sprosti ludia nemaju najmensiu sajnu o tom, ake to je....ked cloveka muci vlastna psychika.....ale clovek ked zakusi, inak zacne spievat////preto som mu trsoku zapriala akoze to ocd
no tu som. Termin??..nam je to jedno..sadneme do auta a sme tam..len este nieco oco chcel,ze by som mohol byt doma v sobotu, bo pridu odpisovat vodu ci co a oni idu do BA zajtra. Zajtra budem presne vediet o co ide a dame ti vediet! Skus sa spojit s Lencok a presvedcit ju.
zalaskovana
zalskovana vydeptana som
Sweett berrly Prečo si smutná?hmmm
Veronika ďakujem ti že si sa ma zastala. On bude(ako ho tu už poznám)stále rýpať do mňa až kým sám nepadne a neuvedomí si, že tieto blbosti čo tu píše nemajú význam. Však aj na neho raz dôjde.
VEVE pockaj minutku!!! hned som tu!!
Ahoj Mijko No my máme chatu u nás v Kebli to je neďaleko Púchova. Len to by sme sa museli dohodnúť na termíne a s mojimi rodičmi.Kedy by ste s Mijkou mohli? To by bol skvelý nápad a Lenčok by som rada videla:-)Môjho priatela by som tiež zavolala.
Môj priatel zohnal v Žiline podnájom ale ešte nie je istý.Zajta mi má dať vedieť. Držte nám palce, aby nám to ubytovanie višlo.
pomoooooooooooc