Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuz

Ahoj, tiez som mala Xanax a mnooooho dalsich iekov a na uzkost nepomohlo, ale ak chces skus homeopatikum "Sedativ PC" myslim ze tak sa to volalo.Ale v lekarni ta poinformuju, neboj sa opytat. Drzim palce;)

Veve

Damaxy Máš pravdu. Tá práca ma hlavne po psychickej stránke ničila.Okrem toho som teraz chorá.
Dnešok je začiatok,
včerajšok je minulosť
a budúcnosť je ešte za dverami.
Tak tak...lenčok budem rada, ak sa stretneme:-) Teraz potrebujem sa z toho dostať...uvidíme čo prinesie budúcnosť.

damaxy

a vsetkym Lenkam prajem k meninam dobre a dobre a este dobre kolace a vela zmrzliny a krasne kytice kvietkov ja budem mat az o tyzden toto vsetko a jun je najkrajsi mesiac

damaxy

veve,tak si sa rozhodla keby ta praca naplnala ostala by si.Precitaj si od Lencok myslienky a tam to mas napisene najme ze dnesok je mozno jeden z tych dni novych zaciatkov...A zivot pokracuje a nieco ine prinesie takze len usmev na pery a ide sa od zaciatku

Veve

Ahojte Dnes som urobila náhle rozhodnutie. Dala som výpoveď z kauflandu. Zajtra sa mi končí skušob.doba a tak som radšej teraz dala. Po skúšob.dobe by to bol problém.
Vedúca sa na mňa nahnevala a odchod bol hroznýýýýýý. Akoby som niečo zlé urobila.Necítim sa dobre a neviem či som dobre urobila, ale už by som to tam asi nevydržala. Mrzí ma to:-(
Dnes som si riadne poplakala....potrebovala som to.A čo ďalej? No to neviem...bude to ťažké. Chcem si hľadať prácu v Žiline a priateľ mi s tým chce pomôcť.Chcela by som si nájsť v ZA ubytovanie.Akurát dnes idem za ním. Mám depku a je to hroznééé. Ale verím, že to raz prejde.

lencok1

MOZNO ZE DNESOK JE JEDEN Z TYCH DNI...
ked rozum odhali netusene,
ked oko uzasne,
ked ucho zachveje sa blahom.
Mozno, ze dnesok
je jeden z tych dni novych zaciatkov,
ked sa nam zda,
ze dovidime
az k okrajom vesmiru...

damaxy

Silvi moja dopoludnia som do 11 doma mam zapnute icq tak sa ozvi ak mas silu.Mas este stale v sebe dost sily prejde to urcite.Obdivujem vas vsetkych ako s tym bojujete a preto vyhrate