Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Caves Veve..no musime to nejak stihnut, bo mozno sa vratim do Irska skor ako som planoval ale este ten mesiac minimalne budem tu. Mijka ta zdraviii :). drz sa
Ahojte
Ďakujem Vám že mi držíte palce :-)V piatok budem naisto vedieť či som tehotná alebo nie.Ale aj tak sa na bábo veľmi teším :-)aj s priateľom. S priateľom je to všetko O.K.stále sa ľúbime :-)
Teraz sa cítim veľmi zle. Stále ma preháňa a je to určite z antibiotik-Amoksiklav ktoré som užívala.Mám z nich nežiadúce účinky.V sobotu som ich prestala užívať.Mám aj zvýšenú teplotu.Zajtra idem svojej doktorke a poviem jej čo aké nežiad.účinky mám. Dúfam, že mi na to niečo dá.
Mijko keď sa bude tak a aj Lenčok bude mať čas tak sa určite stretneme.Fakt sa teším na Vás :-)
no zbohom, psycho Veve a tehotna?chuda dieta, dufam ze ho pri nejakej popôrodnej depke nevyhodis z okna:)teda ak sa ti vôbec narodi zdrave:))
no veve si ma zaskocila...teeeeeeeeeeda...no kazdopadne nech je to akokolvek drzim palceky!:)a nech si hlavne kludnucka, spokojnucka, ale ak vysadzujes lieky porad sa aj so svojou psychiatrickou...lebo stres moze babu uskodit viacej ako lieciky...ale koniec koncov mozno babo ti prinesie ten klidek na dusicke:)lebo budes vediet ze ho nosis pod svojim srdieckom
Veve
drzim paste. Mozno prave babatko vsetko zmeni
Chcem vás napísať jednu novinku ale ešte nie je istá. Pravdepodobne som tehotná.Je to na takých 99 percent. V piatok idem na ultrazvuk a tam mi to moja gynekologička potvrdí. Takže od dnes som musela vysadiť lieky pre istotu žeby som bola tehotná. Bábetku by lieky mohli uškodiť.Neviem ako to budem teraz znášať bez liekov,pravdepodobne sa mi stav zhorší ale chcem to zvládnuť. Veľmi sa teším na moje bábo :-)))a budem ho veľmi ľúbiť. Dúfam, že sa narodí zdravé.Priatel sa tiež veľmi teší.
Dnes som sa s ním pohádala a neviem ako to ešte vyriešim. Veľmi ma dnes niečím sklamal :-( a neviem ako to bude ďalej.Veľmi ma to bolelo. Ale dieťaťko určite chcem a budem sa ho snažiť vychovať.
Tak sa mi zatial majte :-)
Ahojte
Chcela som reagovať na to čo písal náš administr.Andrej.Má pravdu a toho provokatéra ":))" si netreba všímať. Takže odteraz aj keď vás to štve a rovnako aj mňa že o mne vypisuje takéto blbosti tak si ho prosím nevšímajte!!!Ja sa takisto budem snažiť nevšímať si ho aj keď sa to týka mojej osoby.
On tu nepatrí do našej skupiny a nedokáže pochopiť naše problémy. Toto fórum je o nás a našom zdielaní.Sme tu ako malá rodinka a navzájom sa chápeme a rešpektujeme. Ja som si vás veľmi oblúbila a ďakujem za každú radu čo ste mi napísali.Pozdravujem všetkých :-))
ahojte,zdravim damaxy,akosi nemam energiu vas citat ,len sa chcem trosku postazovat,take mam zase akesi uzkosti,moje stavy sa trosku vracaju..asi ma zabija toto menlive pocasie,tak sa chcem radovat ale akosi sa mi nedari.a to nehovorim ze ma trapia hrozne sny,ale kedze uz skoro rok ficim na citalecu,a moje zlepsovanie sa zastavilo niekde na polceste a zaradilo pomalu spiatocku,bude mi asi lekarka menit liecbu.spominala coaxil alebo welbutrin,asi sa este sama asi poriadne nerozhodla.chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti s tymito liekmi a ake,ci pozitivne alebo nie.dakujem vam..
ahojte, vsetkych vas zdravim...veve nasla som si tvoje neprijate hovory, ja som bola na chalupe a nemala som so sbeou mobil...len aby si vedela, ja nan vzdy zabudnem a uz sa nasi nechceli vracat...ako ten podnajom?...
Co sa tyka tej chaty to je super napad, len ja teraz nemozem, nakolko ideme rekonstruovat byt a este mame aj starku choru, co tak pockat kym sa to ustali:)...no zalezi na vas...
Inak vcelku mi je fajn, no niekedy to so mnou este zakyve...bolo toho vela na mna...
Miloško niekedy mi je smutno,ale teraz mi je dobre,mam správy od ludi na ktorých mi záleží tak je dobre a doma su ako sa hovorí všetci zdraví a ty si už z jedného fuč v druhom fuč?