Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Dobry den vsetkym co zahnali uzkost alebo ju riadne vyplasili,dobry den aj buducim mamickam aj mamickam aj vsetkym ostatnym.Veve budem ti drzat palceky a co ti ublizuje vynechavajci su to reci,praca,ludia,cokolvek to ty dobre rozoznas a vies ze nas mas tu par ludi ktori chapu o com su tieto stavy.Tak sa majte zatial ja mam nejaky programpred sebou a tesim sa velmi
Ahojte
Už mi je trochu lepšie, len sa mi stále točí hlava.Možno to je aj z počasia a možno sú to aj tehotenské nevolnosti.Dnes som bola u doktorky a dala mi niečo na preháňanie.Ale povedala mi že to brušná chrípka nie je.Tak zajtra idem konečne na ultrazvuk som zvedavá čo mi doktorka povie.
Nebojte sa budem O.K.Len musím vyležať tieto nevolnosti. Hlavu mám ako vo zveráku, ale prežijem to.
Pozdravujem všetkých :-)
TY si riadny pako. Neprajem ti take nieco. A vobec tesit sa z toho, ze je niekomu zle je riadne hnusne.
Veve ty ma vies vzdy potešit tym ako ti je zle:))
Ahoj Damaxy,
predlho som tu nebola a rada by som Ta aspon takto pozdravila. Dufam, ze mas vsetko OK. Ved my uznavame filozofiu, ze tak je nam fajn, ako si zelame... :D
veve a co upal a co nevolnosti take tehotenske
Ahojte
Teraz sa cítim hrozne zle :-(( Asi mám brušnú chrípku.Strašne ma bolí hlava,preháňa ma a je mi zle.Zajtra idem k doktorke.Dúfam, že mi niečo dá.Takto zle mi už dávno nebolo:-((
ahoj veve, celkom v pohode, len som nahodila trosku rychlejsie tempo ale aspon spim celkom dobre, az mi je malo. tak ako babo? dufam, ze vsetko ako mam byt :)
Dobre Mijko Tak keď mi bude trochu lepšie tak sa stretneme. Určite sa chcem s vami stretnúť:-)Tak sa ti ešte ozvem.Najlepšie to bude cez vikend.
Tish ja kávičku nepijem ale čajík :-)Ak o sa ti darí? Mne všeliako lebo sa necitim veľmi dobre.
krasne ranko vsetkym prajem, da si niekto kavicku? :)