Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Nie je to bohvieco.Mne sa zas stava ze ked idem von,skvelo sa zabavam....a...na druhy den depka!Ale potom ma to prejde a niekedy z nicoho nic mam take stavy ze neviem co od zufalstva...:(
presne tak, je to ale velmi neprijemne, ze vsetko je v pohode, napr sa dobre bavime, na chvilu zostane ticho, ja si zase na nieco blbe spomeniem a mam zase po nalade
Neobvinuj sa za to.Je to nasledok nejakej taumy ale moze to bit aj bipolarita-nahle zmeny nalad-clovek sa citi ako na hojdacke
nechcela som byt taka hnusna, ked vo mne sa hned zavari a uz zo mna idu von hnusne veci. Dufam, ze na tom nestroskota moj vztah, lebo sa mi stava casto, ze zo sekundy na sekundu menim naladu, ale vzdy sa ukludnim. Neviem ale ci to on bude dlho znasat. Niekedy si pripadam ako rozdvojena osobnost. Navonok uplne v normale a vo vnutri uplne nieco ine
Prepac ja som to porovnavala s chorobami ako rak alebo AIDS...to s tym domovom bol len priklad.Prepac este raz.Mysli na nieco co je pre teba prijemne.
nehnevaj sa, ale mne moje problemy nepridu ako banalne!! Dik moc myslet na to, ze som doma, ked viem, ze moj domov uz nikdy neuvidim!!!!
Skus autotrening.Uvedomuj si samu seba,co sa s tebou deje..ako by si to mohla zvladnut,hovor si v duchu povzbudive slova.Uvedom si banalitu problemu..ked si sama doma pusti si hudbu,rob veci ktore by si inak pred inymi nerobila-spievaj si nahlas,tancuj,behaj po byte...a tie vypate situacie-par krat sa zhlboka nadychni a vydychni.Uvolni sa a mysli na nieco prijemne,napr ze lezis doma,pozeras oblubeny film,citas oblubenu knihu...
mne sa to stalo pred 5 rokmi. Vobec som nechapala co sa so mnou stalo a ani ludia okolo mna, vysvetlovala som si to tym, ze som vtedy hulila, ale len malo. V ten okamih som tak nejak vsetko chcela zo seba dostat von a nedokazala som to zastavit. Mamka mi zomrela, ked som bola este mala a vyrastat len z otcom neni sranda, zvlast, ked memate dost penazi. Velmi sa o mna bal a tak ma skoro nikam nepustal. Ked kamaratky vychadzali von, ja uz som skoro musela ist von. Po mojej 18-ke som odisla z domu, ale hlavne koli neznesitelnemu bratovi, ktory zacal fetovat. Pred 1.5 rokom som si nasla super priatela a vsetko uz bolo bezproblemove. Tento rok v januari mi ale moj ocko zomrel, zobrali nam byt. Asi pred mesiacom mi zomrel dedko a babke nemam ani len odvahu zavolat. Byvam u mojho a z mojho brata je teraz bezdomovec a ja mu uz pomoct nemozem. Stale sledujem telefon a bojim sa, ze dalsia sprava bude zase hrozna. S nikym sa ale o takychto veciach nerozpravam a tvarim sa, ze som celu dobu v poriadku. Od januaroveho pohrebu ma nikto nevidel plakat. Nechcem so svojimi problemami nikoho otravovat, a ked sa citim zle ja tak nechcem aby tak bolo aj druhym a hlavne mojmu priatelovi. Nemusite mi ani vy nic odpovedat, ja som to chcela len napisat.
ahoj skusena dakujem velmi pekne za vycerpavajucu odpoved a ano pomohlo mi to :)
a nastastie to nemam...asi som len obcas precitlivena
pisem ti na skype