Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Veve

Tak čo sa týka mňa je to už o niečo lepšie. Na bábo sa veľmi tešíme :-)Čo ma prekvapilo tak otec to zobral celkom v pohode.Priateľ sa aj rozprával s mojím otcom.
Na príspevky ohľadom toho ":))" reagovať nebudem. Toho skôr ľutujem :(( a ak neprestane tak to budem riešiť inak. Ten má veľa problémov so sebou.
Ďakujem Vám ktorí si ma tu obraňujú. Ten :)) potrebuje riadny výprask....

Veve

Ahojte Včera nám kamoš nainštaloval starší Windows a len tak tak vaše príspevky čítam.Keď to bude všetko spravené tak to budem už lepšie vidieť.
Lenčok to mi je ľúto že ti umrela tvoja starká:-(Viem že to teraz bolí ale prejde to. Jedine v tvojich spomienkach a hlavne v srdci bude žiť ďalej.Určite je to tak lepšie pre tovju starkú a už sa toľko netrápi...Lenčok teraz nemám kredit ale keď budem tak sa ti ozvem.
Mijka Je mi tiež ľúto že sa takto cítiš blbo.Ale veď máš Mijka-ten ta nepovzbudí? Depky sú svine a keď do nich spadneš tak horko ťažko sa z nich dostávaš. Mijka teraz sa bojíš zbytočne.Viem že ti nie je najlepšie ale niekedy stačí len povzbud.slová, úsmev alebo príjemná pesnička a tá ti zlepší náladu. Mijka na tvojom mieste by som bola šťastná,veď máš teraz tu Mijka.Prosím nekaz si svojou náladou všetko krásne čo teraz máš.Ži dnešok a neznepokojuj sa pre zajtrajšok.Takto si uberáš svoju radosť.
Mijka užívaš nejake lieky proti depke? Pokús sa zistiť koreň problému a prečo ti je takto horšie. Mijka v júli by som sa s vami rada stretla.Však to sa ešte dohodneme.

mijka

ahojte.
ja som sa už dávno neozvala, ale čítam každý den vaše príspevky.
lenočka je mi to veľmi lúto, úprimnú sústrasť.
veve, tebe blahoželám, dúfam že sa všetko na dobré obráti.veľa síl a zdravia ti prajem!
ja sa nemám čím pochváliť..znova sa mi vrátili dosť silné depresívne stavy..od nedele mi je zle a len sa to zhoršuje. už ani nejem, mám hnačku, je mi na zvracanie, všetkého sa strašne bojím, všetkého, mám silné tlaky na hrdi, žalúdočnú nervozitu, závraty a atd.
zas som bola u obvodného, už som sa cítila veľmi trápne, že tam stále chodím iba na PN.on mi už povedal, že mi nič nie je, som zdravá ako repa, ano po fyz. stránke to je mozne, no psych. sa cítim veľmi zle.ja iba unikám,..unikám od všetkého, zodpovednosti, roboty..proste všetkého čo súvisí so zodpovednostou.povedal, že moje správanie je hoden 7 ročného decka, ja viem, že má pravdu..no ja sa neviem dostať z tohto zakliateho kruhu.bojím sa veľmi, neviem čo mám robiť, najradšej by som išla do nemocnice..no, neviem, či mi tam pomôžu v mojich problémoch..
priateľ zas pôjde späť do irska, neviem kedy..mozno ešte mesiac bude doma, ale aj kvôli tomu sa stresujem, stresujem ako bude ked odíde, ked mi je teraz takto..sa bojím, že sa zbláznim:((neplánuje len do decembra ale aj tak mi je z toho na nič.
obvodák mi povedal aby som sa sama cez to preniesla, zmenila sa a nešla na psych. lebo neskončím dobre, natlačia ma neuroleptikami z ktorých mi bude pena tiecť z úsť, že ma natabletkujú tak, že sa mi jazyk bude pliesť a že už potom tam stále budem musieť chodiť, že sa z toho nikdy nedostanem.
najhoršie je že sa všetkého bojím, nemám žiadne ciele, a len prežívam zo dna na den.ja to sama nezvládnem..už mi bolo lepšie, no zas sa mi tie silné depky vrátili už druhý krát.:(

lencok1

je mi velmi smutno, preto sem musim hodit zopar riadkov...chcela som uz vecra, ale teraz musim nech sa vyplacem, a nech sa trosku uvolnim...vcera mi zomrela moja posledna milovana stara mama, uz nemam ani stareho otca, druhych starych rodicov som nepoznala...dala mi velmi vela lasky, bola to pokorna a mudra zena, ktora svojich najblizsich milovala nadovsetko. Viem ze jej uz je lepsie, a je v nebicku a vsetci na mna zhora davaju pozor, ale velmi to boli...ako ked odide kusok z vas, z vasej lasky...uz nikdy ju nebudem moct objat, daj jej bozk na lico, ucesat jej strieborne vlasky...uz nikdy nebudem pocut jej laskave slova...v mojom srdiecku bude vsak navzdy!!!a preto sa aj takto s nou lucim, davam to zo seba vsetko von, nech jej dusicka v pokoji odide...starka moja lubim ta

stratený dažd

vystihol tu hip hoper slam..ze niektore nicky si tu z jednej ip pisu viac,osobne, ..takze nicky::) neznamy ..atd..forum pre schizov a..rozdvojene osobnosti..vyhladaj tam ti pomozu..to ze pises anonymne neznamena ze tvoja ip je az tak anonymna

stratený dažd

zas tu trapošíš s tymi tvojimi výplodmi?..co zavidis?tebe :)...:)))ty by si nevypotil ani dve slova do jedneho rymu...navazas sa tu do ludi do ktorych ta je ..tvoj velky...!