Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ta havaria mi vzala vsetko hmotne co som mal ale dala mi to co clovek ktory nieco take neprezie nikdy nepochopi..nasiel som sam seba...odplakal som vsetko zle co som ludom okolo mna sposobil..cely zivot. Dostal som druhu sancu zit ale bez Mijky nechcem...to sa neda!!!!!
Mijko to chce čas,piatok 13 mnohím zmenil život, mne tiež. Viem ako sa cítiš,ale.. raz oklameš a dôvera sa späť vrátiť nedá :-( bohužiaľ,tiež som to spravila a trpím bez svojej lásky.
Utekal som pred problemami k alkoholu a inym babam...robil som chyby ale po piatku 13.som zistil o com je zivot....druhy krat som sa narodil po vaznej havarii a uplne ma to zmenilo....bohuzial Mijka mi uz neveri a odkopava ma. ALE MOJE SRDIECKO BIJE LEN PRE NU!!!!!!!!!!! LASKA ODPUST PROSIM!!!!!
NECHCE SA MI ZIT:::ZNICIL SOM ZIVOT SEBE A AJ MIJKE...TA MI BOHUZIAL UZ NECHCE ODPUSTIT. MIJKA PROSIM...NENECHAVAJ MA SAMEHO LASKA MOJA!!!!!!!!!! NEZVLADAM TVOJE ODMIETANIE!!!!! JE TOHO NA MNA PRIVELA!!!!
ahoj Miksi a kdeze si bolaaaa?
Ahojte vsetci....kde ste niekto????chcem s niekym popisat.dlho som tu nebola....zdravim damaxy,inku,tish.....
pozdravujem vsetkych vyhriatych prehriatych usmiatych dovolenkjucich i len tak prazivajucich.Naozaj asi vsetci sme na prazdninach alebo dovolenkach a ked nesedime a nepiseme je to znamenie ze sa mame ...Tiez vyuzivam slniecko a vodu a vzduch,oddychujem a tesim sa zo vsetkeho okolo mna.Tak potichu odchadzam,aby som nerusila ten pokoj,ktory tu nastal.Pekne letne dni vsetkym...Dovidenia a dopisania
ahojte ako sa mate vsetci...?
Dobre ranko vam prajem vam vsetkym.Chcem vam popriat pekne leto ako pisala barunka uzite si ho a velmi pekne si to barunka napisala veru treba to trosku brat aj s humorom a nie tak vazne.Ved smiech lieci.Ja som prisla trosku domov a vzdy sem rada akuknem.Ako som vycitala veve je tehotna tak veve zelam ti vela dobreho zdravicka pozitivnej energie a tes sa je to krasne obdobie a ty to vsetko urcite zvladnes lebo si super kocka a nedaj sa nikym a nicim vytocit.Tak sa tu dobre dusicky majte a zase niekedy nabuduce.A nezabudnite s humorom sa vsetko prekona lahsie.pa