Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
A ostatným prajem veľa šťastia a hlavne zdravia-to máme to najcennejšie. A takisto lásky.Bez nej by náš život bol bezfarebný.
Dobre O.K.Tish opýtam sa svojej gynekologičky. Ale aspoň začnem zo cvičením-nejakým ľahším. Mám aj jednu knižku pre tehotné-tam sú dobré cviky.
A pre ostatných:
Každý vo svojom živote robí nejake chyby a na tých sa aj učí. Nie je dôležité koľko ich urobí ale dôležitejšie je sa z nich poučiť a ísť ďalej. Aj vďaka podpore priateľov lepšie zvládame život.skúšky a problémy. Treba nájsť v sebe silu ktorá ťa ženie dopredu.Ja ju už mám :-)
Ahojte vsetci, chcela by som vas poprosit o radu. V septembri ma caka svadba a zacinam mat obavu ako zvladnut obrad v kostole. Uz pri pomysleni na kostol sa mi rozbusi srdce a lapam po dychu z obavy ci tam vydrzim stat. Trenujem kazdu nedelnu omsu ale vacsinou chytam vsetky uzkostne prejavy a ked sa v ramci uzkosti prepracujem takmer k omdlievacke tak dam rychlo drep a pockam si kym sa predycham, prekrvym mozocek a tym to ako tak prejde - ale neviem si predstavit ako by som sa dala do drepu pri obrade, alebo vysla von predychat. Je mi z toho do smiechu aj do placu zaroven. Tak vas prosim ak ste mali niekto podobny problem a prekonali ho uz teraz som vdacna za akukolvek radu ktora mi pomoze "najkrajsi den" prezit v pohode a s usmevom na tvari.
:) si frustrovany zo svojej prace?
Chod sa liecit na niekom inom a niekde inde.
veve, skor sa porad s gynekologom, nie kazda tehotna moze tancovat brusny tanec, zvlast prve tri mesiace. neriskovala by som len tak.
Ahojte
Mijka čo sa stalo?Prečo sa s tebou Mijko rozišiel?Mal k tomu vážny dôvod alebo to chcel naozaj s tebou ukončiť?
Ozvi sa.
Ja sa teraz mám všeliako, ale zatial to zvládam.Mám stále nevolnosti. Chcem začať s brušným tancom,potrebujem sa odreagovať.
Počúvaj ty imbecil":)" Do Mijky sa láskavo nestaraj!!!To je jej vec.Ty nevieš nič o vzťahoch a sklamaniach...
praveze tu nemam nikoho, akurat chlapca a este kamarata, ale ked su v praci, tak som tu sama
A mas tam nejakzch priatelov?
aj mna to vzdy prejde aj toto casom prejde, som realista a viem, ze na to raz prestanem mysliet ( tak moc ), ale vies teraz je to fakt tazke vsetci moji znami rodicov maju a je mi hrozne, ked pocuvam ako sa o nich bavia a ja som ticho. Som totiz v zahranici a tu ludia casto spominaju rodinu. Vsetci sa tesia domov a ja sa nemam na co tesit..
to mavam aj ja taketo stavy...dakedy taka dobra nalada,ze to az mozne nie je a zachvilu uplne bez priciny som v hlbokej depresii.Moja doktorka mi povedala,ze to mam nejaku poruchu.Raz idem hore a potom nastane nahly pad.Mam si vraj uvedomit/ked som dole/ ,ze ten pocit prejde,ze tu nebude navzdy...ale este stale som sa to nenaucila.Je to tazke