Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

ahojte...tish, miloš...a ostatní
dlho som tu nebola, dúfam, že sa vám dobre darí a užívate si ,,leto´´ ako sa len dá.veľa sa toho udialo čo som tu bola naposledy. hlavne som si konečne uvedomila, že musím bojovať sama a nespoliehať sa stále na manžela aj keď mi bude akokoľvek zle učím sa to prekonávať sama. je to ťažké, ale čo sa môže také stať. maximálne sa roztrasiem a švihnem sa o zem. no bóže, snáď mi už len niekto pomôže, keď nie, tak sa aj tak o chvíľu preberiem a existuje mobil, ktorý mám stále zo sebou.
držte sa, bojujte a skúste byť samostatnejší, budete mať zo seba lepší pocit.

kvietok :o)

Lenčok neboj bude lepšie.Veď každý robí chyby či nie?Musíš si hlavne uvedomiť že všetko zlé sa raz na dobré obráti.Potom si budeš vážiť tých pekných a príjemných chvíl.

jolanka

Ahoj lenocek postav sa spat na nohy,neroymýslaj nad tzm co bolo,ale tez sa ye prídede nieco nove a krasne,to co v zivote poserieme este mame cas napravit. Vies dnes mi je veli yle vcera som sa doyvedela ze mi zomrel kamarat mal 32 rokov život pred sebov,zabil ho kamion v Anglicku,ked sa vracal s prce ponocnej domov.Preto sa tes zo vsetkého, z kaydeho okamihu lebo nevieme kolko tu budeme, netrápme sa pre hluposti ale tesme sa z kazdeho noveho dna.

lencok1

to v com som verila sa poserkalo, a neveim ci sa to da este napravit...tolko chyb a uz mam pocit ze ich nejde odstranit...bolo mi dobre a prisla jedna chvila co mi zivot naruby orocila, no bolo ich viac....myslela som ze uz nemoze byt horsie ako bolo...ale blbost

lencok1

uz dlho mam pocit ze to tu vsetko zabalim a stale sa to stupnuje...uz nevladzem a nechce sa mi zit...vsetko sa mi posralo a a neveim sa z toho vyhrabat...uz stacilo...uz mam toho dost...urobila som tolko chyb ze neveim aku sancu este mam aby bolo vsetko ok

vyliecena

rr.Ja som uzivala Xanax rok a pol a nie je pravda negumovalo mi to ziadne pamatove stopy.Pomohlo mi to na uzkost a ku koncu ssom znizovala davky a vsetko prebehlo v pohode.Dnes mam pokoj uz vela rokov a xanax mi pomohol.Vsetky lieky su navykove a nemozu sa predsa vysadit zo dna na den.Takze nesuhlasim z nazorom...

rr

ked si zvyknes na xanax uz ti nezaberu ziadne ine/slabsie/lieky, na xanaxe je zavislost takze postupne budes musiet zvysovat davky a navyse gumuje pamatove stopy, skus triciklicke antidepresiva, ak mas uzkost tak asi tabletky potrebujes

llllll66

ahoj "Svadba".mala som podobny problem, ked som mala ist na birmovku. v tej dobe som trpela pocitmi uzkosti a depresiami a to som mala len 18 rokov.mala som strach ako vydrzim v kostole plnom ludi a neomdliet.bola som tam, nemyslela som na to, ze co ked odpadnem alebo tak.jednoducho ked som tam stala bolo to ine ako ked som si to doma cele predstavovala.beriem tabletky seroxat a tie ma znovu postavili na nohy.skus ich.neboj,zvladnes to.musis si len verit.vela stastia a prajem peknu svadbu.pa