Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

stratený dažd

hip hop slam...ja sa nepredavam..iba z lasky davam...az ta budem milovat, mozes moje verse mat...a to nehrozí :)

stratený dažd

som tvoj blázon na dnešné ráno...ten čo steká v hriešnych riekach po krivkách tvojho tela...láska iba chvilku bdela..potom ju vzal spánok..musel som ju stražit ,kým nadíde ráno..držal som ju v objatí ..pevne ..!nech sa nestratí...nech tá láska všetko vydrží...nech nám ju nič nezmení...s láskou.. tvoj dažd stratený...

Alternativa

Veve,
bud si ista, ze takato uzasna zmena v zivote zeny moze znamenat vyrazny posun ku zdraviu. Zalezi to na Tebe. Kazda choroba je z pomerne velkej casti ovplyvnitelna nasou psychikou. Mas uzasny dovod:D. Poznam mladu maminu, ktora sa vdaka tehotenstvu a starostlivosti o dietatko z panickej poruchy dostala. Nenapisala som "navzdy", to nikto nevie dopredu. Je vsak rozhodnuta, byt zdrava. Rovnako ako Ty :D. Cize vela vyzivy, primeraneho pohybu, spanku, radosti a pohodicky, atd - ved vies :D. Drzim palce

Mijko

VEVEEEEEE...tesime sa aj z Mijkou a prajeme vela stastia a nech je babo zdrave. Nech sa Vam dari..drzte sa. MIJKA A MIJKO

Veve

A ešte niečo.Môj priateľ ma veľmi psychic.podporuje a som šťastná, že ho mám:-))a obaja sa tešíme na naše bábo.

Veve

Ahoj Selma Chcem reagovať na tvoj príspevok.Nie nenahnevala som sa na teba a rešpektujem tvoj názor.Takže máš detičky, určite si dobrou mamičkou :-))
Som tehotná a na svoje bábo sa veľmi teším:-)ale viem že to nebudem mať ľahké.Teraz mávam tehot.nevolnosti a snažím sa ich prekonávať.
Liečim sa na panickú poruchu úzkosti a čo som počula ženy aj napriek tejto chorobe porodili zdravé deti. Takže aj ženy čo trpia psychic.chorobami tak majú právo mať deti.Ale to záleží od matky.Viem že môj psychic.stav nie je zrovna najlepší a to že som teraz otehotnela sa mi to môže ešte zhoršiť.Ale to dieťa má právo na život a určite si ho nechcem zobrať!!!Moje dieťa môže ale aj nemusí byť poškodené.Preto sa snažím byť pokojnejšia a vyrovnanejšia aj napriek tejto PP chorobe. Byt ešte nemáme ale chceme si s priateľom nájsť nejaky podnájom.Viem že dieťa potrebuje financie a zázemie a o to sa s priateľom teraz snažíme.
Selma takisto viem že môj psychic.stav pôsobí na dieťa ktoré je teraz ešte v brušku.Som asi v 4.týždni tehotenstva. Moju psychic.chorobu nezmením ale môžem zmeniť môj doterajší stav.Možno sa ti to bude zdať nezmyselné ale to dieťa v mojom brušku ľúbim a ak sa narodí tak sa budem oňho starať s láskou :-)
Neviem Salma či si to pochopila ale to dieťa chcem a aj napriek týmto psychic.ťažkostiam to chcem zvládnuť.