Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Len jeden musí odpustiť a druhý nie iba sľubovať ale poučiť sa z vlastných chýb a už neubližovať!
viem len jedno aby jeden i druhy ste boli statsni, ste mladi ludia, ktori maju sancu zit...zacat odznova
Je strašné keď sa dvaja ľudia tak milujú a trápia nezmyselne navzájom,viem to :-( Je jedno či trpíme sami alebo trpíme spolu, len to spolu,je príjemnejšie :-( Vaša láska je veľmi silná,ale chápem aj mijku, chce to čas,musí to prebolieť,musí si to premyslieť v hlave,urovnať a zvážiť všetky pre a proti,či stojí návrat za to,ale ak miluješ a stále cítiš to čo cítiš v srdiečku,ver,že je nezmyslom byť naďalej bez toho,kto ti ublížil!Druhé šance, odhodme hrdosť a hnev!Mijko nesmieš tlačiť,lebo všetko len zhoršíš!
bubu ja ta nechcem trapit ale nemam nikoho komu vyliat to co citim...NIKOHO A NIC!!!! Teba zatazovat nechcem!!
bubu..ty vies ze ta lubim..musim ist. :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((
Lencok...viem ze vies vsetko ale len z jej podania..to nie je objektivne....aaaale to je jedno..mne je uz vsetko vlastne jedno
ty ma chceš uplne zničiť...toto nie je láska ale posadnutosť!!!chceš nám všetkým zničiť život, tym že by si odhodil druhu šancu od života, taku aku dostane málo ludí!!!prosím spamätaj sa!
a napiš všetko uplne všetko čo si robil.
všetko sa napraví, len to potrebuje čas...tak nás netráp...ak ma tak lubiš ako pišeš, tak netráp!
ahoj mijko, to co o tebe a mijke uz viem, mijuska je moja kamoska...a dost si vytrpela, je to zlate dievca, a potrebuje sa dat psychicky dokopy, problemy ju len skopavali spat, nizsie a nizsie, to dievca ti dalo uz tolko sanci...ak ju tak velmi chces, mas jej co dokazovat, zalezi to len na tebe, nie na slovach, ale skutkoch a cinoch...hlavne nech je mijka ok a dostane sa zo svojich problemov...kazdy na svete ma problemy a sme tu od toho aby sme ich prekonavali...a ty si sa konecne tiez nad sebou zamyslel...uz len cas co a ako...
Viem mijko,sám si si zlámal nohy a zahodil svoje barle a teraz sa musíš učiť žiť so zlomenými nohami aj srdcom a bez svojích barlí.Ak ti mijka dokáže odpustiť je to veľký človek a jej láska je ozrutánska. Druhé šance,neviem,málo milovaných ľudí ich dokáže opäť dať :-(
tá havária bola memento,na ničom v živote nezáleží,iba na láske,dostali sme za svoje bezohľadné činy tvrdú lekciu, len neviem, či si zaslúžime aby sa nám vrátilo späť to čo sme vlastnou vinou stratili. Ja už nedúfam,veľmi som ublížila :-( a ty tiež.
mal som radsej zomriet ako prezivat tuto bolest fyzicku ale hlavne psychicku...nevladzeeeeeeeeeeeeeem..pomozte mi prosim...nemam nikoho....prosiiim :((((((((