Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Mijka..preco neviem normalne zit??? Pretoze som stratil teba a moje myslienky su uple mimo. Viem ze to bola moja vina..a to ma este viac ubija ked si spomeniem ako som ta trapil aj ked som ta miloval. Nikdy ma asi nepochopis..strasne mi chybas. Pojdem sa liecit aby som si urovnal zivot a budem sa snazit napravit moje chyby. Robis tu na fore zo mna najvacsieho chrapuna ale to ze som to nezvladol vsetko to nie je preto lebo sa mi to tak pacilo..jednoducho som to uz nezvladol..ma pred sebou vela prace a bez tvojej podpory to bude strasne tazke..dufam, ze to zvladnem. Nechcem ta do toho tahat ale nebit s tebou v kontakte je pre mna ten najhorsi trest. Drzte mi palce prosim.
som nahlaseny na protialkoholicku liecbu. Rozpraval som sa zo super doktorom..je uplne iny ako ti ostatni. Nechcem uz nikoho nicit ale bol som uz tak na dne, ze som sa pokusil o samovrazdu.Ja bez Mijky proste zit neviem. Nechcem trapit som trapit ludi okolo seba a TEBA hlavne tak som to uz chcel ukoncit..bola to beznadej aku som nikdy nezazil..je mi to luto..vratit uz svoje chyby neviem. Nemozem za to, ze som na teba tak strasne naviazany..to nie je zvyk..ale cista laska.
mijka a to protialkoholicke sa neda vybavit nejak sudnou cestou?aj keby ste si mali navymyslat na trestne oznamenie vselijake bludy len aby ste mu pomohli.alebo potom ma napadla este jedna moznost za ktoru ma urcite vela ludi odsudi-nechat ho skocit.
ahojte, všetci čo tu už tak málo chodíte. mám dalšiu novinku...
Mijko chcel dnes nad ránom spáchať samovraždu, skočiť z mosta...zobrali ho na psychiatriu a po hodine vypočúvania ho pustili domov..vraj nemajú dôvod si ho tam nechať. to je sila!toto nie je dôvod??kedy si ho nechajú, ked to skúsi nabudúce a podarí sa mu to?
Ten chlapec je uplne mimo, trápi sa...no všetci okolo neho čo ho máme radi sa trápime ešte viac, trpneme že čo zas spraví, čo dalšie nás ešte čaká,trpneme a bojíme sa že to skončí zle,ale na nás ostatných ohlad neberie, len na seba. dostal druhú šancu od boha, ked prežil tú autonehodu pred mesiacom, vypisoval aj tu na zdraví, že mu to zmenilo život...hovno velké s prepáčením..toto sa nikdy nezmení.
Psychiater mu doporučil protialkoholické liečenie, najlepšie by bolo na Prednej Hore, ale poznám ho, on to nepodpíše..a zničí nás všetkých..on ma tak strašne miluje...samozrejme, ničí ma a nie miluje, on nevie čo je milovať..len ničiť všetkých okolo seba..mna,vlastných rodičov, starých rodičov...všetci sme sprostý, nikto nemá pravdu len on..je to beznádejný prípad...........
že vraj láska, za 5 rokov chodenia...ma zničil tak, že som sa dostala na psychiatriu...dakujem ti Mijko, za tvoju obrovskú lásku....prečo nás ničíš?????prečo nevieš normálne žiť???
dobry vecer nenapisete ako travite leto,co sa polepsilo komu a tak nieco pekne a povzbudive,nemozem verit,zeby len mne bolo dobro na svete,no taaak piste.
ajaj, navrhujem zacat odznova...pekny tyzden!
trapne..vobec si tu nepomahate ..len do seba ,,zjebujete,, kto sa robi aky mudrejsi..ziadne povzbudko...traposke..a lutujete tych co si nezaluzia..moj nazor..nic viac...
ELVIRA ty si kto???? Pan boh?? Vies o mne h...o tak piss off. Nevies cim som si presiel moja. Taketo skatulkovanie ludi je dost sedlacke. Kazdy clovek je INY..kazda osobnost je INAAAAA!!!! Klub feministiek je vedla..tam prispievaj nabuduce. VEVE..uvidime..prisli dalsie komplikacie aj ja pochybujem, ze sa da tolko veci naraz riesit..vsetko ale uplne vsetko sa zosipalo naraz..to ani nie je mozne..tak na mašlu :). see ya lads
Mijko Dostal si od života tvrdú lekciu a je dobré že si sa zbadal.To musela prísť tá havária aby si si uvedomil, čo si zlé urobil?A na Mijku si nemyslel ako to všetko zle bude znášať? Teraz je neskoro vyčítať.Je rada na tebe, ale prosím už Mijke neubližuj.Ona si toho dosť vytrpela...
Mijko prestaň sa už trápiť, čo sa stalo sa už neodstane.Každý vo svojom živote robí chyby a za tie si musí platiť. Ak ti záleží na Mijke tak jej nechaj čas kým ju to neprebolí, potom sa to všetko urovná.Ale záleží to aj na Mijke či sa chce ku tebe vrátiť.Možno ti ešte dá druhú šancu.Ak sa milujete tak to prekonáte.Vo vzťahu je veľmi dôležitá dôvera, bez nej vzťah nefunguje.
Mijko tebe prajem aby si sa dal dokopy a už nevymýšlal.Držím Vám obom palce aby ste to prekonali.
Muz ktory uteka od problemu k alkoholu a k inym babam je obycajny magor a takym sa neda verit.Potom zacnu plackat a lutovat sa ako sa oni vedia zmenit boze aky je taky muz ubohy.Od takeho slabocha treba co najskor odist prec a zabudnut..Ved kvoli takemu muzovi sa neoplati sa vobec ani trapit..