Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a že vraj dlhý ,vieš ako som sa krotila?
keby som len trošku vedela že niečo z tych riadkov zaberie a pomôže.
mne tu pred rokom velmi pomohli a verim že my zase na oplatku pomahame inym.niektore slova su vypovedane do vetra a niektore napisane do duše....
všetkych vas pozdravujem.polovicku prazdnin mame už za sebou a mne je aj tak trochu luto lebo si konečne uživam leto bez pp a uzkosti.je to naozaj radost ked nas nič netrapi a škoda že si to uvedomujeme až ked tie problemy prežijeme.ale možno to tak ma byt aby sme sa vedeli viac tešit a viac si važit všetko čo nam život prinaša.
mijko,život vie byt naozaj velmi kruty a je len na každom z nas aby objavil v nom to pekne.teraz ti ponuka šancu aby si začal znovu,vezmi ju a hlavne ju využi.nepozeraj sa do zadu pozeraj pred seba.už nehladaj prečo to tak je a kto to zapričinil.daj sebe šancu na iný život.daj šancu mijke žit život aky chce ona žit .ma na to pravo.
viem že to nebude lahka cesta,nič nie je lahke ked je človeku na nič,ale ak to neskusiš nikdy nebudeš vediet ake to je na konci tej cesty.nie si prvy a urcite ani posledny čo ma take problemy ale budeš hrdy sam na seba ked sa odhodlaš a hlavne ked zvitaziš.držim palce!
a ostatnym prajem krasny zbytok prazdnin!
mrzi ma to co sa tu deje a co sa deje mijke a mijkovi ale neviem co sa vyriesi tym, ze sa to tu bude vsetko vypisovat a tam nerobit nic...
Sh a Elvira..dobru noc Vam. Ostatni diky. Mijka dufam ze to neskoncilo v koši. Asi by sme mali trosku komunikovat..trapi ma to vsetko. Lubim ta.
Myslim,ze osocovanie a osobne utoky nikomu nepomozu.A tiez som toho nazoru, mijka a mijko,ze osobne problemi by sa tu v tejto teme rozhodne riesit nemali. Neposobi to dobre na ludi s uzkostou. Mali by ste komunikovat predovsetkym vy dvaja spolu a neriesit to takto,nic sa tym nevyriesi.Mijko,nehadz vinu na mijku,za svoje problemi si mozes predovsetkym sam a sam by si ich mal aj riesit.Ale do osobnych vztahov sa miesat nemienim,pretoze ak sa do nich miesaju ine osoby,vzdy to dopadne zle.
Sedlak si akurat ty s velkym S a k tomu este zakomplexovany blbec.A kto som?Bohata uspesna a sebavedoma zena,ktora si moze robit co chce a poslat do riti aj takeho chudaka ako si ty......a bavit sa na tebe....
chcem aby si sa uzdravil a začal nový život...pre seba tiež...nič viac!!!
Mijko,drzim ti palce,mam v mojom okoli tiez cloveka zavisleho na alkohole.Vzdy ked ho stretnem mu poviem ci nechce pomoct a zajdem do cias a pripomeniem mu aky bol super chlap a v podstate aj je len pre ten alkoholovy opar okolo neho to ostatni nevidia .Taktiez mu poviem ze viem ze nechce tak zit a stale sa ho pytam preco nechce aby sme mu pomohli.Dokonca som raz s nim aj bola u lekarky,ale marny pokus.Je v depresii,je zavisly.Stale ale verim ze dostane silu tak ako ty Mijko a pojde skusit tu nelahku cestu.No najviac mudrosti sa k nam dostane cez vlastnu bolest,zamyslel si sa nad tym?Myslim,ze ano.Stale nam zivot dava nove sance som rada Mijko,ze si to pochopil.Prajem ti nech sa ti to vydari a budem mysliet na teba.
Mijo je s prepáčením chuj..Mijka urobila si dobre, ze si sa ho zbavila, len by ta stiahol na same dno a nedaj sa ním citovo vydierať
ahoj mijko!
zivot je prilis kratky nato, aby sme ho takto premrhali...dufam ze nastupis na to liecenie a vsetkym ukazes aky si silny, mas zivot pred sebou, co ta nezabije to ta posilni...uz ta autonehoda ti dala druhu sancu, teraz toto? nerob uz taketo veci, vstup si do svedomia, este mozes prezit krasny zivot!!!nezabudni nato ze su tu ludia ktorym na tebe zalezia vsteko kazis len alkoholom, pokial viem uzivas antidepresiva a kombinacia s alkoholom je nepripustna! Spamataj sa prosim, kazdy clovek si zasluzi sancu prezit krasny zivot, neber ju sam sebe, alkohol je odjakziva ludska metla, dokaz sam sebe aj ostatnym ze si silnejsi ako alkohol!!! Prosim ta liec sa a este stale mozes byt stastny