Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

alexia

Uf, tu je brutálna veľa príspevkov, začnem ich asi pomaličky študovať, aj keď neviem, či mi to nebude trvať rok :-) Ja mám asi tri roky úzkostné stavy s panickými atakmi, brala som vyše roka cipralex, pomohol mi na najhoršie stavy, ale ostala mi brutálna únava, ktorá trvá proste stále a stále, občasné poruchy videnia, prepadáva ma slabosť a niekedy až trasenie rúk a nôh, v hlave mám také čudné pocity tlaku alebo čo, ide mi to do očí... tak mi pridala ešte polku cipralexu pred dvoma mesiacmi, ale vôbec žiadne zmena, tak teraz mi vrazila k tomu aj Velaxin, beriem ho piaty deň a je mi horšie ako mi bývalo, tak neviem... povedala, že ak mi ten zaberie, tak vyhodíme cipralex, ale unavená som ako kôň stále, posledné dni ledva fungujem a začínam si už myslieť, že ani nebudem normálne žiť. Poradíte niečo?

pomoooc

prosim vas,som v zahranici a chcem sa rozviest.potrebujem poradit, ako napisat ziadost o rozvod, ci existuje nejaky oficialny formular, ktory treba vypisat a poslat na slovensko.treba uviest aj dôvody,dokladz, zvlast,ak ide o odsudenie za pedofiliu,aby bol rozvod uskutocneny rychlo a bez natahovaciek? ako postupovat? poradte mi,prosim vas, nemam s tym skusenosti,a tu mi nevie nik poradit ako to funguje na Sk.
dakujem

damaxy

dobry den mojim priatelom,ktor9 uz len asi nahliadnu co sa deje ci nieco deje.Leto nas vyhana od PC a to je dobre.Uz sa tesim na podvecer ked slniecko zapada a prechadzam sa po tej mojej prirode a vnimam vsetko okolo a takto kazdy vecer idem si upokojit svoje myslienky ako hovorim ulozit ich spolu so slnieckom do postielky.Pre pokojny spanok.Takze pekne vecery a spokojne noci.Potom kazde rano bude pre nas svieze a potesujuce.

tish

je mi nejak prazdno a zaroven mam pocit, ze potrebujem nieco dostat von. len sama ani neviem co. som nepokojna, smutna, nastvana, prazdna, sama, nechcem byt sama ale zase ani s nikym. a znova zatate zuby, tlak v sanke, cudne sny. kym nieco robim, je to fajn ale nemozem stale nieco robit...dobru noc