Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

alexia

Aha, no u mňa sa to prejavuje skôr fyzicky, psychika je už dosť dobrá, ale vždy to bolo hlavne fyzické. U mňa to trvá už vyše troch rokov sa mi zdá... tak ti gratulujem, aspoň mám nádej, že sa to dá celé odstrániť

inka

alexia,je to fakt velmi dlha cesta a treba v sebe velmi vela premien uskutocnit.ja som mala aj velke stastie urcite na dobru psychiatricku a na dobreho psychologa a v neposlednom rade urcite dakujem aj svojim priatelom ,ktorima dotlacili aby som tam isla.potom som zacala uz len posluchat rady a v sebe hladat moznosti ako zbavit tych myslienok ktore ma prenasledovali a sposobovali vo mne uzkost,ktora prerastala v pp.trvalo to asi takych 15mesiacov vsetko a niekedy som mala pocit že už nic nebude ako pred tym.nevedela som sa tesit uz takmer z nicoho lebo som sa stale sustredovala len na to ako mi je blbo.dnes si viem znova vychutnat slnko vodu a nie len to.

tish

ja ho beriem vecer, na hladno uz neskusam, parkrat som sa pogrcala :( okrem toho mam este vecer rudotel a hypnogen na spanie.

alexia

ahoj, ja ho beriem na obed a dám si ho vždy tak približne na obed kedy ma napadne, ale veru aj nalačno... teraz berieš niečo iné?

alexia

INKA, čítam, že máš leto bez pp a úzkosti, ach ako si to dosiahla? tiež by som sa rad a k tomu cieľu už priblížila, ale najradšej by som ho už dosiahla...