Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

tish

alexia u mna je to vnutorna triaska, silny nepokoj, tlak na hrudi, totalna nesustredenost, pocit na odpadnutie, na zvracanie, chut utekat, neidentifikovatelny strach ...je toho naozaj vela.

alexia

Prosím vás poviete mi aké máte príznaky úzkosti? Máte aj slabosť aj trasenie rúk aj veľkú únavu a tak?

inka

alexia,trvalo mi velmi dlho kým som konečne pochopila,že moje fyzicke prejavy su nasledkom psychickych .vdaka jednej velmi neprijemnej sestricke z pohotovosti,ktora mi na moj katastrofalne zvyšený tlak a tep povedal že je najvyšši čas navštivit prinajmenšom psychologa som si povedala tak už dost,ved ja tu zomieram a každy tu na mna kašle.mala som ten pocit,naozaj,myslela som si že mam pred infarktom a je to moja posledna hodina,ale ked mi zase zabrala injekcia a poslai ma znovu domov,tak už som tušila že je niečo na tom pravda.darmo ja budem chodit na ortopediu,neurologiu,na interne,tabletky mi na chvilu pomohli ale uzkost a tie blbe prejavy ako je trpnutie v halve v rukach,bolest na hrudi,trasenie celeho tela a ta neuveritelna unava nikdy neodstranili.takže ak sa dostaneš za tuto hranicu,alexia a pochopiš ,že je to všetko v hlave,prestanu aj tie fyzicke prejavy.mohla by som o tom napisat roman,vtedy som s a neuveritelne pozorovala každe pichnutie v tele kazdy zvyšeny tep som si zaznamenavala v hlave aby som vedela kedy pride atak ale on aj tak prišiel ked som ho najmenej očakavala aby som s a ho mohla znova a znova zlaknut.nemohla som ist s priatelmi von,nemohla som si kludne sadnut a citat nemohla som ani telku pozerat bez toho aby som na to nemyslela,myšlienka že mam mysliet na niečo ine s ami zdala neuveritelna.alexia skus s avratit do doby ke dti nic nebolo,čim všetkym si potom prešla čo všetko v tebe zostalo ako s azmenilo tvoje spravanie k sebe k druhym?ak chces s kludom sa mi ozvi aj na mail:inga2@post.sk rada sa podelim s tebou o moje skusenosti.

giv

Len aby aj mne bolo jasné, že som to ja :)
Zdravím všetkých, ktorých som už dávno nevidela a prajem krásny zvyšok leta.