Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Misha mas moju podporu aj pomoc aspon napisanu,ale ja mam rada ked sa to hybe ked veci napreduju,ked sa zlepsujeme ked rastieme,ked rozpiname,ked pomahame,takze ides do toho?Mozem ti povedat ze tymto smerom je to otvorene a uzasne takze ...dopln,ale je to na cely zbytok zivota potom uz neodchadzame
damaxy, súhlasím s Tebou.
Misha dolezite je byt zdravy a potom ked sme zdravi,potom sa da tolko tolko inych veci ponapravat,povymyslat a po neviemco este vsetko
kačka, ahoj. Tiež som začala užívať od pondelka Velafax, prosím Ťa, pribrala si z neho? Zvýšila sa Ti chuť do jedla? Mám pocit, že mi už začína zaberať, cítim sa taká vyrovnanejšia, kludnejšia, nemám myšlienky na smrť a pod. Len sa trošku bojím, že priberem.
kacka neda sa mi odoslat mail skusila som ho aj z atlasu aj zo zoznamu vratilo sa mi ze to nejde,neviem ide mi to od teba do spamu no napriek tomu som jeden otvorila a odpisala a nejde mi to odoslat ani tebe ani zitte
ružička ja užívam velafax presne rok, od minulého roku od augusta. Prvý týžden som mala hrozné pocity, neviem či to bolo chorobou, alebo nasadením tých liekov, ale potom to už bolo uplne v pohode. beriem jednu tabletu ráno a jednu na obed.
alexia ano aj slabost a unava
alexia,zo začiatku ,ked som ešte nevedela že mam panicku poruchu,tak som mavala len uzkost a s tym spojenu hroznu unavu ,slabost a trasenie celeho tela.proste len neprijemne pocity,to neskor čo prišlo bolo ovela horšie.takže davaj na seba pozor a snaž sa čo najviac relaxovat a ak sa da vyhybat sa stresu .
Alexia, u mňa sa únava a slabosť dostaví, keď mám úzkosť s prejavmi závraty, podlamujú sa mi kolená, vnútorná triaška, tlak na hrudi...Ono to dá organizmu poriadne zabrať.
Ahojte všetci! Chcela by som sa spýtať, či má niekto skúsenosti s užívaním AD Velafax? Beriem Esprital, ale ten mi na úzkosť velmi nezabral, tak mi lekár dal na skúšku Velafax, al e bojím sa ho začať brať, lebo dosť citlivo reagujem na lieky. Teraz mám dosť úzkostné obdobie, neviem či to je počasím alebo...