Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte, davno som tu nebola. Chcela by som sa Vas opytat ci ma niekto skusenosti s Paretinom? Odkedy mi lekar zvysil davku na 1 denne, dost som schudla. Jem normalne a vobec nepriberam. Moze to byt aj z depresii ktore som mala predtym?
nezabudka tato tema je tu na to aby si prisla a vypisala sa. Vsetci si navzajom pomahame, pretoze vsetci sme si to prezili.Takze kludne si sadni a pis ,co ta trapi a co prezivas a ako ti je.Vraciame sa sem vsetci ,alebo vyzalovat,alebo utesovat a pomoct.Takze vitaj a nemusis mat obavy...
tu tym iste nikoho nezatazujes. Tu sme na tom vsetci podobne. Ja uz tiez niekedy neviem co mi pomaha a co nie...Niekedy sa mi zda ze uz je dobre a potom to pride zase.
ja mám dosť často stav úzkosti a mne pomáha vyrozprávať sa ,lenže mám pocit ako by som zaťažovala tým okolie ,pocit že otravujem
Damaxy na azet mi od zity dnes normálne prišiel mail. Tak neviem kde je problém. Skús mi to preposlať ked tak do práce. katarina.smidova@nafta.sk
Ktorý mail ti prišiel, ten ktorý som ti písala, ako som to premýšlala na tom dvore? Minule tu kolegyna povedala, jednu vetu a tá mna dosť zlomila. Vždy ked si poviem, že už je to dobré, tak sa stane len nejaká drobnosť a padám, padám, a potom zasa trvá kým sa dostanem hore. Niekedy si poviem,prečo sa stále hrabem hore, ked potom hocijaká maličkosť mi zlomí nohy a zasa idem od začiatku, a už viem že ked budem hore, zasa sa to bude opakovať. utešujem sa tým, že raz tam hore predsa musím zostať, žiadna myšlienka mna už nezloží, žiadna zlá správa. Ked chce kolega dať výpoved, tak ho utešujem, že predsa nemôže byť ten život jednotvárny, musia byť hocijaké zmeny v práci, v osobnom živote, treba to brať s rezervou. druhých utešiť dokážem, ale ja sa stále učím tú teoriu používať aj v praxi.
Ked sa ti nedari posielať maily, tak bude musieť byť problém na tvojej strane.
Misha, ja som najskôr asi tak 3 kg schudla a vyzerala som príšerne, ale potom som sa dostala späť na svoju váhu a teraz ani z neho nechudnem ani nepriberám. O chuti do jedla som vôbec nepremýšlala, ale myslím, si že jem stále rovnako tak ako kedysi, len som strašne mlsná, denne môžem jesť samé čokolády. Ale nad tým asi netreba premýšlať. Ja sa snažím premýšlať nad rôznymi vecami, teraz by som chcela zmeniť obývačku, chcem dať rozety, vonku robíme vodopád. Skús sa niečím pekným zaoberať, a potom ti to ani nepríde, či priberáš alebo nie. Ked sa budeš pozorovať, potom si myslím, že tvoja mysel si to bude stále vsugerúvať. Ked som povedala kolegyni aké mám plány, tak vieš čo mi povedala: že kedy mám čas rozmýšlať nad takými p..... Ale ja nad tým premýšlam treba ked idem autom, žehlím, alebo niečo robím, aby mi myšlienky nebehali kde kade. Je to ťažké, ale treba s tým bojovať.
Ďakujem za odpovede. Ja beriem Velafax ani nie mesiac, nemám z neho vôbec problémy, ale ani mi nepomáha, xi. Beriem len jeden, takže keď nič, mám si zvýšiť, ale moc sa mi do toho nechce. A určite som nepribrala, to je u mňa takmer nemožné :-)