Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok1

aj ja vsetkych zdravim, tishi ahoj:), inak akosi nam to tu zaspalo, uz sem nikto nenapise ani damaxy, ani milosko, ani veve...atd

alexia1

jááj, tak tie moje poruchy oni sú občasné, že raz za mesiac alebo týždeň alebo aj pól rok... Ja neviem, nedostatkom B2? To sa akými poruchami prejavuje prosím ťa? ďakujem

misula

Ahoj ooo. no poruchy videnia som este nezvladla. v lete sa to dalo, dost mi pomahali slnecne okuliare. v zime je to horsie. neviem ci to je sposobene, ale zajtra mam psychoterapiu, tak sa opytam pani doktorky.

ooo

našiel sa na svete človek, ktorý má úplne rovnaké príznaky ako ja :-) ako s tým bojuješ, ako to zvládaš misula? ja ako kedy, ale najviac sa terazzačínajú štvať tie poruchy videnia, predtým som tomala tak raz za pol roka, teraz každý týždeň, vôbec nechápem, čo to znamená a s čím to súvisí, ach jo

misula

Pre Alexiu: mam 22 rokov a ko tak citam, tak asi mame uplne rovnake priznaky. Ale len take info, vcera som dostala sirup proti kaslu, bo mam zapal priedusiek a na pribalovom letaku som sa docitala, ze sa nesmie uzivat s antidepresivami, bo moze sposobit nejake neuroticke soky. Tak som uplne ostala prekvapena, ze co to za sirupy dnes su. a este nieco, viem,ze kazde lieky su svojim sposobom navykove. pri neurole mi vsak skor ide o psychicku zavislost. viem, ze ked si ho dam bude mi dobre, ale nechem si ho davat,a by sa nestalo, ze sa budem citit dobre, len ked si dam neurol a bez neho na nic. ludovo povedane, nechcem sa nan namotat.