Úzkosť

lenca

Skorica...mávam stavy úzkosti,závraty,panický strach..Beriem 0,5 dvakrát denne.Už dva roky.Len sa bojim ci nevznikne závislost.Viem že sa musia postupne vysadit.Ešte zle znášam stres..A ty?Len tá nespavost?

škorica

Práve som sa vratila od obvodnej a prdpisala mi xanax 0,25, že ho mám užívať 2 x denne, ale dala mi len jedno balenie, ale viac by som ani nechcela. Chcela mi dať aj niečo na spanie, ale to som odmietla, lebo ka moška ked brala xanax tak sa jej aj upravil spánok. Lenča a ty z akeho dovodu sa pýtaš?

škorica

Ahojte všetci, hlavne alternativa, Inka, Tisch atĎ. Nebola som tu už ani nepapätam. Už skoro rok chodim do prace a bolo mi fajn, lieky som brala rok a tak teraz ich 5 mesiacov neberiem. Minulý týžden sme mali v rodine smutnú udalosť a ja odvtedy zase nemôžem spávať, nechuti mi jesť a mám deprimujucu naladu a často sa rozplačem. Včera som si bola kúpiť v lekárni persen a GS Dormian, neviem kedy to zaberie, ale túto noc som zase zle spala. Večer sa mi hrozne chcelo spať, tak som išla o 9 :15 hned som zaspala ale o pol 11 už som bola prebudená. Neviem či mám ešte počkať, ale bo mám isť zase psychiatričke. Nechcela by som skončiť tak ako pred rokom.

Veve

Ahojte :-)Ja som tu už skoro prestala chodiť keď som tu nevidela nikoho známeho.
Ja sa mám raz dobre raz nie. Ale inak fajn a moje bábo v brušku sa drží statočne :-)Termím mám 22.februára-ale môže sa narodiť aj skôr.
Lenčok ako sa tebe darí? My nemáme na seba šťastie keď sa máme stretnúť, že?
Miloško...tak ty si sa nám sťahoval?Už si sa zabýval v novom byte?
S priatelom máme nejake problémy a dúfam že sa to vyrieši. Inak sa z toho zbláznim. Budem chodiť jednej psychologičke na terapie.Doporučila mi ju moja psychiatrička.Lieky už nemusím užívať a dúfam že sa to zlepší.Verím že mi terapie pomôžu:-)Teraz sa hlavne chcem sústrediť na moje bábo a na blížiace Vianoce.Verím že bude aj lepšie :-)

damaxy

ahojte partia,je to pravda.ze sem chodievam poriedko,ale neda sa mi castejsie a myslim,ze je aj menej ludi,co potrebuju pomoc.Potesi ma ked tu stretnem znamych,je to zvlastne taketo stretnutie.

lencok1

no milosko zdravim ta...tak ty si ale:)frajer ked ti to ide aj bez tych ad, teda sa aspon pokusas...
u mna je to striedave, raz som dole, raz hore,este to bude dlha put, mozno dozivotna, neviem...ale zmierujem sa s tym...
tak vas este raz vsetkych krasne zdravim a obcas napiste ako sa mate, oki? pa a dobrunku vsetkym