Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zlata

mijko gratulujem a drzim palce nech sa spravne rozhodnes koho a co do svojho noveho zivota zaradis.tesim sa s tebou.

via

ahoojte,mampocit ze uz som tu nebola 100 rokov!!vidim ze stale aj tak po starom,co sa tykam mna uz je to rok co som ochorela,vlasne viac a chcem sa vsetkym podakovat ktori mi pomohli bojovat s touto svinou-uzkostnou.po roku mozem povedat ze z toho psychickeho dna-a sialenstva panickych atakov kde som bola,sa mi podarilo odrazit a moj zivot sa vratil do povodnych kolaji i ked stale dalej beriem lieky aby sa mi to nahodou nevratilo.pomohla mi aj odborna literatura a pori panickej poruche som sa nasla aj v knihach o depresii a obsedantno-kompulzivnej poruche.tieto 3 hrdlicky v podstate kracaju ruka v ruke a navzajom sa podporuju.chcem odkazat vsetkym ktori sa trapia,aby vyhladali odbornu pomoc, a netrapili ich predsudky a obavy.ja idem 9.oktobra na vyber manli takze mam novy problem ale som stasna ze su to mandle a nie moja hlava:-)) pozdravujem vsetkych,a prajem tym ktori su na zaciatku,uspesnu liecbu a hlavne-neuzatvarajte sa do seba a nemyslite si ze hadam to prespite,tak ako ja na zaciatku..krasny vikend

lencok1

mijko ahoj, GRATULUJEM! tak dufam ze Ti to pomohlo!!!a ze zacnes odnznova, vlastne aj ja zacinam odznova, ale taky je zivot, tak cop sa tejto sance a zi plnohodnotne a tak aby si bol sam so sebou spokojny a aby si tim ktori Ta lubia daval laska, pohodu a oni Ti to urcitie vratia, bud silny, bud optimisticky, verim ze sa Ti bude darit, priebezne o sebe informuj a ten prvy velky krok si uz urobil a to ze si bol na lieceni!!!

Mijko

tak som doma po 6 tyzdnovom lieceni-protialkoholickom, a som raaaaad. Zacinam zivot odznova a s velkou chutou. kuuuuuuk

Silvi

Ahoj misula. neviem ci ti to pomoze, ale skus nejakeho psychologa okrem liekov. Pises ze uzkozstnou poruchou trpis 4 roky, ked je to tak dlho a choroba nema fyzicku pricinu, musi byt niekde problem psychicky. Ja trpim touto chorobou dva roky, lieky pomahaju, ale len docasne. Chodim cely cas k psychologovi a ked sa choroba vrati, tak ma to tiez uplne vyradi z prace. Uzivam Paretin a Neurol. Ale lieky pomahaju riesit len dosledky, neodstrania pricinu. Mozem ti teda poradit len tolko, ze si vsimaj kedy sa zachvaty u teba zacinaju a ci vies nejako odhalit ich pricinu. Viem ze je to strasne tazke, ale skus to, a takisto aj nejakeho dobreho terapeuta. Ak sa chces o tom porozpravat napis na e-mail silvulka@centrum.sk. Silvi

misula

Ahojte, chcela by som sipisat s niekym kto ma podobne problemy ako ja a vie mi aspon trosku pomoct. Mam 22 rokov a trpim uzkostnou poruchou. uz raz ma tato choroba vyradila na jeden mesiac z obehu. nebola som hospitalizovana, ale doma na PN. trva to asi 4 roky a pred dvomi mi urcili prenu diagnozu, Brala som Asentru, po tej mi bolo dobre, tak mi ju vysadili. zial do roka sa tazkosti vratili. Tak mi dali Cipralex. Uzivam ho uz asi pol roka jednu denne a mam pocit, ze mi vobec nezabera. Mam pocit, ze sa to zase zhorsuje. velmi mi tato choroba ovplyvnuje zivot, ci pracovny alebo sukromny. dajte mi rpsim rady, akoto prezivate. dakujem

damaxy

ja vasu skoricu katty a ze ja s tebou ty so mnou!alebo obe spolu.Pride tish a potom si povieme :baby podme si zatancovat tie nase -brusne.Ved pockaj Katty nas ten humor prejde,vsak Tishi?Ked zacneme tancovat.dievcata prepacte ale nestiham mam povinnosti,ale ma to baviiiiii.Ale pozriem co vypisujete.