Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
.
no ja si niekedy aj dva-tri dni zabudnem cipralex dať a nemám nič z toho, čo píšeš... Neurol som nikdy nebrala
Chcela by som sa vyjadrit k zavislosti uzivania lekov.Nie je pravda ze len neurol je zavisly ak sa budete informovat budete vediet ze aj Ad su navykove a taktiez nahle ukoncenie napr.Cipralexu takymto druhom lieku moze zapricinit priznaky z vynechania ako zavraty,nevolnost a bolesti hlavy.Preto,ak ste uz absolvovali celu liecbu odporuca sa znizovat postupne davku v priebehu niekolkych tyzdnov.Napr.Neurol v urcitych davkach sa moze konzumovat aj pocas tehotenstva co napriklad v pripade cipralexu nie je mozne.Takze aj neurol treba v zavere liecby pomaly znizovat ak niekto uziva len to a to plati aj o AD.
nikto nemá úzkosti...
Misula tak my sme na jednej lodi, v dosť podobnej životnej situácii, čo? Aj choroba rovnaká, aj lieky, aj plány, ešte aj depersonalizáciu máš, no paráda :-)
Smiem sa spýtať koľko máš rokov? Ja 27
A este pre Alexiu, aj ja mavam to co sa vola depersonalizacia a derealizácia:) a pripadam si vtedy ako z ineho sveta. asi to patri k poruche. Aj ja mam Cypralex jednu rano a mala som aj neurol 025 3 x denne, co som si nedala, lebo sa bojim, ze si na to zvyknem. davam si ho len obcas, ked je uz zachvat neunosny a pomoze, ale najradsej by som bola bez liekov, pretoze, tiez planujem otehotiet za nejaky rocik dva a chcem si pred tym telo dokonale vycistit. drzim palce
Ahojte vsetci. dakujem za Vase rady. Viem, ze vsetko vychadza len zo mna, preto musim zabojovat. Mijko tebe gratulujem, si velmi silna osobnost, ked si dokazal bojovat s takym demonom ako je alkohol. (mne sa nedari ani prestat fajcit). Ja som zila 18 rokov v domacnosti a alkoholikom, ktory nas bil, ale co bolo najhorsie psychicky nas tyral, co robi doteraz aj ked uz 4 roky s nim nezijeme. Paradoxom je,ze az ked som sa odstahovala z toho prostredia sa moja choroba prejavila. Ale musim sa pochvalit, vcera som vydrzala stat hodinu v rade v miestnosti, kde bol taky vzduch, ze aj "normalni" ludia kolabovali a ani raj som nemala ani naznak zachvatu alebo paniky. som na seba hrda. Pekny den vsetkym...
Veronika to sa teším, to mi dáva nádej. ja tiež verím, že sa z toho dostaneš... veľa šťastia a síl
Zdravím všetkých! Už som tu dávnejšie na tejto téme nebola. Veru mi aj chýbala.
Mijko to je dobre že sa dávaš do poriadku.Tak prvý krok si už urobil a už to bude len lepšie. Tak sa drž:-))
Veľmi dobre poznám čo je to úzkosť a s tým spojené všetky ťažkosti. Ja nie som úplne vyliečená ale to dôležité už viem..a to nevzdať sa. Predtým ako som otehotnela som užívala Seroxat a pri záchvatoch Diazepam. Keď som otehotnela tak som musela tieto lieky vysadiť.Prvý týždeň bol všeliaky ale teraz cítim že lieky nepotrebujem.Odkedy som otehotnela som nemala záchvaty-je to aj zmenou hormónov atď. Teraz som v 19.týždni tehot.a zatial je všetko O.K.Tak dúfam že sa z toho dostanem...a budem myslieť na svoje bábo:-)
no bohovské, tak už som naozaj pako... mne sa to stáva od puberty, je to len občas, dá sa to rozkecať, ale je to nepríjemné... poviem to teda psychiatričke, aj tak sa k nej chystám, lebo sa mi zhoršilo...