Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
hehe sorry ale musim sa smiat. mate problem so xanaxom? hehe aj ja. ale opacny, nezabera. ani ine he, no co tak si asi posviatkuem na uzavretom oddeleni. hehe sorry
ahojte, ja si myslim, ze lieky by sa mali vysadzat az vtedy, ked vam je dlhsiu dobu dobre a fakt sa nebojite si ich vysadit. napr ja som brala vyse roka fevarin, ale dobre mi zacalo byt po pol roku bratia tabletky ale brala som ich dalej...sem tam som mala nejaky zly den..ze sa mi nieco vratilo...co ma trapilo..ale fakt minimalne...nakoniec som sa rozhodla pokusit sa vysadit, uz neberiem nic vyse tri mesiace, ta mi dzrte palce, zatial mi bolo fajn, na nejake dva tri dni...co som mala divne myslienky..alew preslo to, zaklad je nemat stracha nezlaknut sa nicoho, co vas napadne a nepodliehat tomu...aj vam drzim palce a hlavne nevysadzajte velmi skoro, lebo riziko relapsu je vysoke!
Ano Inka som to ja a xanax pomáha, ale nechcem to prehánať. Namiesti 3 x denne beriem 1 večer. Teším sa na mail
ahoj škorica,tak to si bola ty?na ten som uz odpisala a tak cakam teraz ja naspat.tak to by ma naozaj nenapadlo ze to si ty.a uz ti je lepsie ?pomohol xanax?
Lenča, jasné, že postupne tieto lieky musíš všetky vysádzať postupne.
uf, prečo chce niekto zomrieť? ja som vždy chcela hrozne žiť...
Anka neblázni, nikdy nie je tak zle aby nebolo horšie, alebo aby sa s tým nedalo niečo robiť.
chcem zomriet:-(((
Lenča, ja ked som sa liečila rok paretinom tak mi bolo úplne fajn, žiadna úzkosť, nervozita, smútok, závrate proste super atrvalo to dalších 5 mesiacov po vysadení liekov. A dovolím si povedať, že nebyť tej smutnej udalosti tak to trvá podnes a žiadny xanax nepotrebujem.