Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

škorica

Čau Inka,ja som Ti už mail napísala, tak čakám až sa ozveš. Asi ťa zaskočilo meno, ale to Ti vysvetlím.

inka

ahoj škorica,
ja som tu tiez uz velmi dlho nebola,dneska s atu nahodou motam lebo nieco hladam a hla,vidim teba.
mrzi ma ze ti je horsie,ale dufam ze to ustupi po tom xanaxe.teraz je take blbe obdobie ubehane a k tomu problemy u vas doma,to nikomu nepridava.ozvi s a,napis mail.

lenca

Skorica,praktický lekár a psychologička mi to schválila..Musím sa snažiť ich vysadiť ..co tebe pomáhalo?Magne B6 nepomáha proti nervozite?Chcem sa z toho už úplne dostať.Niekedy je fajn..inokedy horšie..a tiež sa mi občas ťažšie dýchalo.mám ešte jednu kamošku ktorá študuje psychologiu a nevrhla a poslala mi knihu o relaxácia a pod.Ako zvládať stres..Skutočne to chcem zvládat bez liekov.Dnes som si dala 0,5 ráno.Už si nedám..Len ked mám stres tak mám hned strašné závraty...Dakujem za vaše rady a odpovede na otázky

lenca

Práveže nie.Neustupilo.Už som bola celkom fajn na tom.Brala som len 0,25 ráno..Potom v práci stresy a tak..všetko sa vrátilo.Skusim ho postupne vysádzat.Bojim sa,že dostanem nejaký záchvat..alebo co..zo závislosti..Nechcem ho už brat.Ked ono to je tazké..Musim sa snažit

alexia1

uf, tak brať xanax dva roky to už je sila, veď to sa berie krátkodobo. Rýchlo to vysaď, lebo závislosť je tu čo nevidieť...

škorica

Monentálne nespavosť a nálada ked ta nič nebaví a neteší všetko vyvolané smutnou udalosťou. Pred 18 mesiacmi som sa začala liečiť pomocou paretinu a ataraxu u psychiatričky tiež na toto isté, ale to mi zreme vtedy vyvolalo to že som bola dlho bez práce a často sama doma. Po liečení ktoré trvalo rok som sa cítila OK. Až teraz po 5 mesiacochmám zase problem. Ale vtedy som mávala točenie hlavy, bolesť na prsiach, zle sa mi dýchalo, teraz nemám z toho nič. Iba smútok a nespavosť a tiež som nerada sama doma, ale sa mizdá že užívanie xanaxu 2 roky je dosť veľa. Skús ho postupne vysadiť. Moja priateľka učiteľka ho užívala 2 mesiace a teraz mí už vyše roka pokoj.