Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

januš

milos,tak to sme dvaja. Ja som bola odjakziva tak trocha hypochonder, vzdy som sa dokazala tak vyhecovat,ze som normalne verila,ze tu chorobu,ktorej som sa bala mam..Mozno aj preto som dopadla,tak ako som dopadla so psychikou. Lebo ked sa na to spätne pozeram,tak vtedy som mala take stavy uzkosti, paniky,ale vtedy som to vzdy nejako prekonala, az teraz...Aj ty mas PP?

januš

dobre ranko,dakujem vam za odpovede. Milos,presne ako ja-ten strach o seba, ze zomriem..fakt uz som mala vsetky choroby sveta a aj priznaky.No ale vzdy som to nejako prekonala..
alexia,beriem ho takmer 3 mesiace. Pred vyse tyzdnom som ho vysadila,lebo som si myslela,ze uz vydrzim bez neho(bravala som 1tbl denne),tiez som mala niekedy pocit,ze mi vzdy pomoze len ten pocit,ze som si ho dala. Inak cely tyzden som vydrzala v pohode,az tak 8-9ty den sa mi pohorsilo a odvtedy sa citim horsie. Som nepokojnejsia,mavam rychlejsi tep,bojim sa o seba. Lexaurin uzivam len rano,vecer sa vzdy nejako upokojim.
Predvcerom som mi vravela lekarka,ze ho mam este uzivat,nema sa sam od seba vysadzat a ze 3 mesiace nie su dlho...

alexia1

no aj si o tom lexaurine myslím svoje... niekto ho môže brať aj rok a nič a niekto má proste sklony k závislosti a stačí mu mesiac ho pravidelne užívať a psychická závislosť nabieha... to čo popisuje Januš je jasná psychická závislosť... Januš naozaj ti je lepšie z neho alebo z pocitu, že niečo berieš? Naozaj ti je horšie bez neho alebo z pocitu, že si bez neho?

veronika

januš, bud v klide, ja som mavala tie najciernejsie myslienky, najlepsie bolo, ze mi vadili a nevedela som sa ich zbavit, trpela som na ocd...dost divneho druhu...stale sa tocila moja mysel v jednom kruhu, a nie anie s tym prestat...uz som myslela, ze to tu na svete dlho nevydrzim...ale nakoniec ad zabrali a zacalo byt vs epostupne fajn...hned po mesiaci mi aj psyhciater vysadil neurol, co som rada, lebo clovek moze ostat na nom zavisly, dokonca ani ked som ho prosila,v tych najhorsich casoch, aby mi dal lieky na spanie, nedal, lebo tiez od toho clovek moze byt zavisly, co som mu dnes spatne tiez vdacna,,,u man to vse zvladli ad...aj som zacala dobre spavat aj lepsie sa citit..myslienok som sa prestala bat a nechala som ich tak....a postupne vse odislo... tak ti drzim palce a urcite svoj boj o psychicke zdravie vyhras, treba len tomu verit a nepodliehat strachu!!

januš

ahojte,mam 24 rokov,a mesiac beriem AD na panicku poruchu. Vypuklo mi to tak pred 4 mesiacmi,ked som dostala prvy zachvat a skoncila na pohotovosti. Odvtedy som sa toho nevedela zbavit. Stale cierne myslienky,strach,castokrat zachvaty,uz som nedokazala chodit do prace. Bolo mi zle z ludi, zle som sa citila v mhd,vsade.Ked uz som nevladala,skoncila som mesiac na PN a u psychiatricky. Ta mi predpisala AD,kt.beriem mesiac. Dost sa mi to zlepsilo,i ked nie uplne.Beriem uz asi 3 mesiace Lexaurin. Ten som minuly tyzden vysadila,lebo som si myslela,ze to bez neho zvladnem.No tuto sobotu mi bolo zase horsie az do vcera.Akurat vcera som bola u psychiatricky a ta povedala,ze mam brat ten Lexaurin,ze tiez sa nema vysadzat hocikedy. Mohol sa mi teda ten stav zhorsit, lebo som ho vysadila? Vcera,dnes som si ho dala a citim sa lepsie. Beriem ho uz dlho,a uz by som sa ho rada zbavila.Lekarka povedala ze to nie je dlho.
Este sa chcem spytat,aj vy ste mavala "cierne" myslienky, ze sa vam nieco stane,ze zomriete a tak...? dakujem.

alexia1

tak ja neviem, ja vás natoľko nepoznám, aby som vedela odhadnúť, či je to sranda alebo fakt, ale trochu ma to vydesilo...