Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

januš

ahojte, milosko dakujem za rady. To dychanie sa musim naucit. Lebo sa mi tazko dycha a to najma vtedy ked sa sledujem...Na Vianoce som si popytala pod stromcek knihu jogy. Ty uz si v tom 2 roky tak vies o com hovoris...boze,tak by som chcela byt "normalna". No ale mam pocit, ze ma tato "choroba" aj posilnila. Na mnohe veci uz inak pozeram...Inak tiez som este zabudla,ze pred tym,ako mi to takto vypuklo,tak som zila dost divoko. Z prace, do prace, musela som sa venovat priatelovi, kamaratkam, malo som spavala, vela pila alkohol, niekedy az dost vela, ale brala som to tak,ze je to v poriadku, ze sme mladi,bavime sa. Takmer vobec som neoddychovala.
Ten Lexaurin si davam, no mozno ho zacnem vysadzat cez sviatky. Uvidim.

lili 3

ahoj milos.ked som brala po nehode lieky na ukludnenie a potom som ich vysadila po troch mesiacoch moze sa mi to teraz po roku vracat? je to normalne? ide o neaku postraumaticku depresiu? mam ist s tym ku lekarke ale je to PP?
rano mi zacalo byt zle a tazko zvladam bezne denne situacie.len by som spala a doma sedela a aby mi dali vsetci pokoj.moze to byt prejavujuca sa depresia ci co?dakujem za odpoved.

lenca

Janka123,aj ja som sa bála aj chodit rýchlejšie aby mi srdce nebilo a tak...:-)Aj bicyklovať..Aj teraz ma to občas pochytí...Len teraz ked viem co mi je tak si to prestávam všímat..Tiež som mala problém s dýchaním..aj občas mám ešte...Clovek ked má tieto stavy dýcha rýchlejšie

jana123

ahojte,ste velmi mili,ze tu takto pomahate nam "zaciatocnikov" v PP. Na tie knihy sa pozriem. Jednu uz mam,ako zvladat stres,ale este som ju neprecitala(nepamatam si meno autora). Pravdupovediac,bala som sa velmi sportovat,aj som nevladala,lebo sa mi tazko dychalo,busilo mi srdce.No viem,ze sport je na nase problemy super. A co sa tyka toho Lexaurin dala som si ho 3 dni,zase mi je lepsie(neviem,ci z neho).Dnes som ho este neuzila,lebo sa citim fajn.
Lenca, aj ja som taky mensi(alebo vacsi?) hypochonder...

lenca

ahoj milosko..Suhlasím s tebou..Tu knihu zoženiem v každom knihkupectve?Ja berem xanax skoro dva roky.Zistila som že šport naozaj pomáha..Len ked začnu stresy v práci tak sa to znova ozve..No a tie choroby..:-)tiež si namýšlam..:-)

tish

ahojte, tak lieciky zabrali kupodivu rychlo sice som ako naspidena vevericka ale je mi lepsie :D

netrapim sa zavislostou, radsej budem na liekoch a spokojna ako by som mala znova prezivat koniec minuleho tyzdna, ked som myslela ze mi uz preskocilo definitivne a ze vraj aj trosku ano :D :D

alexia1

ok, v poriadku, závislosť neexistuje, všetko je v poriadku... sú to samé voloviny... ja mám tiež úzkosť, panickú poruchu a neviem ešte koľko ďalších kravín, predpisovali mi to stále dookola - lexaurin, oxazepan, xanax, neurol a už si tie názvy ani nepamätám... takže ja tu nefungujem ako strašiak, ale ako normálny človek s úzkosťami...

alexia1

hm, lenže s tou závislosťou to nie sú bludy... ja poznám mladých ľudí, ktorí sa na ňu liečia a začínali týmito oblbovákmi, ktoré im lekári radi predpisovali a stále predpisujú... a prečo? lebo je ľudom po nich lepšie a majú od nich pokoj...