Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Milos,dufam ,ze tou vypovedou si ukoncil a uzavrel to trapenie.Fakt sa posuvas ku slnku,kde je ako vieme vsetci lepsie. Ja si tak pomaly pisem a chodim trochu do skoly a uz vies vsetko
este k tej basnicke, aj ked je taka smutna, je uzasna, lebo ma neuveritelnu vypovedaciu schopnost, citit z nej srdce, emocie
ahojte moji "stari" kamoskovia, vitam aj novich...
uz som sem dlhsie nepisala, ale sem tam tu urcite nakuknem, mam sa celkom fajn, slnecno oblacno, niekedy prehrmi burka...sice mam nejake zdravotne problemy, nemozem sa zbavit hnusnej infekcie na brade, ale aj to raz prejde dufam (lebo uz sa to taha rok:(), moc mi to na psychike nepridava, ale drzim sa ako tak...)
No hlavne tu pisem preto, lebo Vam chcem vsetkym zapriat krasne vianocne sviatky, plne lasky, porozumenia, pochopenia...skusme spolu zabudnut na vsetko co nas trapi, pozerajme nejake pekne rozpravky a skusme zit ako v rozpravke a nech nam to ostane co najdlhsie...skusme byt opat tymi bezstarostnymi detmi, ktorim od stastia ziaria ocka a vsetko beru s lahkostou pierka...
moji mili a do noveho roka bez uzkosti, len my vieme ake je tazke zit s nou, ale zaroven vieme ze sa to da zvladnut a zit aj bez nej...tak vela SIIIIL
ozaj milosko ta basnicka je uzasna, az som mala zimomriavky...
zdravim vas vsetkych a posielam velky bozk kazdemu na licko
Z homeopatik Ti odporucam Sedatif na uzkost...
Milosko, pozdravujem ta a co mas nove?Si na Slovensku?Ja teraz som casto mimo domova takze sa na net dostanem malo,ale aspon si precitam co popisete.Peknu sobotu prajem a prajem ju vsetkym
webi,nevzdavaj to a nezufaj.Tak pojdes aj za psychiatrom.Mozno to bude spravny lekar a mozno tvoja diagnoza sa pohne este aj inym smerom.Len neodsudzuj a neposudzuj psychiatrov.Vies,my ostatni,co sme si presli nejaku dusevnu nepohodu,by sme sa aj mohli urazit,ze na nas takkto pozeras/to zartujem/.Psychiater je vecsinou ten lekar,ktory ta aj vypocuje a uvidis,ze aspon na chvilu sa ti ulavi.Dusevna nepohoda boli viac a stale ako ostatne choroby,to ti z nas kazdy potvrdi.Ale stale to nemusi byt o tom,stale to moze byt nieco ine.Lenze pri neistote sa cloveku nabura aj psychika a to treba zastavit cim skor.Skus si nieco najst aj o unavovom syndrome na nete skontroluj si ci ti vysetrili krv aj na mineraly endorkinologiu aj na protilatky a podobne veci.Skus este poriesit aj ine vysetrenia,ale psychiatra si tiez pekne navstiv a potom nam napis.A hlavne sa nevzdavaj a daj vediet,co mas nove.
LUDIA PORADTE MI CHODIM PO LEKAROCH S CELKOVOU SLABOSTOU UNAVOU VZCERPANOST TOCI SA MI HLAVA MAM VELMI NIZKY TLAK. LEN BY SOM SPALA A SPALA LEKARKA MA POSLALA NA ENDOKRINOLOGICKE MALA SOM NEGAT.AJ KR.CHRBTICU AJ EEG.NAKONIEC MA POSLALA NA PSYCHYATRIU Z DIAGNOZOV UZKOSTNE DEPRESIVNE STAVY.MAM 29.R 3DETI A UYASNEHO MANZELA POMOZE MI VSETKO PRETOZE SOM TAK VYCERPANA A SLABA NEVIEM NA KOHO AKEHO LEKAA SA ESTE OBRATIT VD PSYCHYATIA JE UZ TO POSLEDNE STADIUM SAK SOM NENI NEAKY GAGO ZE POTREBUJEM PSYCHYATRA PORADTE MI NIEKTO PROSIM
dakujem milos.ale ja som nebola u psychologa.mne to predpisala obvodna,traz mam toho v praci vela a tak mi to asi vsetko miesa sa dookola.tak ako vy hovorite.pozitivne mysliet.aj ked je to velmi tazke.ale zacat treba.ja mam pocit na vracanie.hlavne rano.a v noci zle spim a myslienky sa mi motaju a potom nevladzem.len by som spala a lezala.ako mrtvolka.rana mavam v poslednej dobe najhorsie.a vo vnutri cytim ze som cela roztrasena aj ked my vsetci hovoria aka som super a ako vsetko stiham.toto forum je super.aspom sa tu nemusi clovek pretvarovat ze je v poriadku a vsetko je ok.dakujem
angora, dakujem za prispevok, ze si si dala namahu nam takto napisat. Ja mam uzkost a PP, 4 mesiace blbe obdobie. Urcite dam aj na tvoje rady. Krasne sviatky ti zelam a vela sil na prekonavanie tazsich chvil...
Zdravím Vás všetkých, čo sa venujete tejto téme. Už som písala na inej stránke, ale tam už dlhšie nik nediskutuje, tak som rada, že som Vás našla. Asi pred mesiacom som si prečítala Miloškovo odporúčanie na knihu Davida Servan-Schreibera, tak som si ju kúpila. Nedala sa zohnať ľahko v kníhkupectve, aspoň u nás nie, ale objednala som si ju cez internet vo vydavateľstve Mladé letá. Tiež ju odporúčam, na dobierku má vyšla na 417,-Sk. Podľa mňa tieto choroby sa dajú zvládnuť len keď tomu veríš, že to zvládneš. Ak sa niekedy objavia čierne myšlienky, netreba sa hneď zľaknúť, ach toto je úzkosť, toto je panická porucha. Mne veľmi pomohlo a uľavilo sa mi, keď som si povedala, dobre, teraz zomriem,ľahľa som si do postele a čakala. No nezomrela som. Vtedy mi bolo veľmi zle a nepoznala som svoju diagnózu, čo ma viedlo do ešte väčšej úzkosti. Potom,keď som už vedela čo mi je, potvrdilo sa mi, že môj postup bol správny. Jednoducho som sa na to vykašľala, prestala som sa pozorovať, ak zomriem, ok, zomriem. A stal sa pravý opak, ukľudnila som sa a bolo mi oveľa lepšie. Záchvaty sa objavovali znova, nemôžem povedať, že by som bola vyliečená, ale v tej chvíli mi bolo lepšie. Potom som sa začala liečiť. Brala so AD. Kto to tu beria xanax 2 roky? naozaj nechcem nikoho strašiť, veľmi mi pomohol, ale brala som ho len na začiatku asi 2 mesiace, vraj je návykový, mám ho doma len pre prípad. Naposledy som si ho dala v ťažkej chvíli v januári, skoro pred rokom. Ak niekto začína s AD a pomáhajú mu, podľa mňa ich treba brať. Ja som ich už vysadila, lebo som cítila, že to zvládnem aj bez nich. Nebála som sa závislosti, ale začali prevažovať nežiadúce účinky, začala som mať pocit, že za mňa rozhoduje chémia. Prežívala som ťažké stavy po fyzickej stránke, psychika bola v poriadku. keď som sa niekomu posťažovala,že mi je zle, lebo som vysadila lieky, ochotne mi radili, daj si ich znovu, iba tu na fóre ma podržal jeden človek. Viem, že by to bola chyba vrátiť sa späť, asi dva týždne som prežívala tieto ťažké časy, potom sa to zlepšilo. Občas mávam smutnú náladu, ale nebojím sa choroby. Veď je to norálne, že nie sme vždy veselí, aj keď sme zdraví.Treba si len veriť a nebabrať sa zbytočne vo svojich chorobách. Tiež som bola hypochonder, puchlo mi hrdlo, každú chvíľu som sa mala zadusiť. Teraz mi pomáha relaxácie a dýchanie. Na štyri nádych, na štyri zadržať dych a na osem výdych, tzv. dýchanie do brucha. A všetky knihy o duševnom zdraví, ktoré zoženiem. Práve dnes som začala čítať Louise L. Hayová Miluj svoj život. Takže odporúčam všetkým: dobrého psychiatra, papkať AD, kým pomáhajú, ale vysadiť hneď ako to bude možné, relax, jogu, behanie, dobrú knihu o duševnom zdraví a nespanikáriť hneď, ako nevyjde všetko podľa vašich predsáv, život je už taký, má aj zlé aj dobré stránky, ak je zle, môže to byť aj horšie, ale svet sa nezrúti.Pozdravujen všetkých s úzkosťou a PP a prejen veľa zdravia a krásne Vianoce.