Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

škorica

Lenočka ja sa pripájam tiež k tebe, mám podobné pocity ako ty a verím, že čoskoro mi bude lepšie. Tak všetko najlepšie v Novom roku všetkým ľúdom dobrej vôle, hlavne veľa zdravia.

lencok

neda mi sem nenapisat...
v prvom rade vsetkzm prajem abz vzkrocili spravnou nohou do noveho roka...
presiel rok, co to ynova vsetko zacalo, 1.januara 2007 kedy ma chytila uzkost a nepustila ma doteraz, odvtedy som navstevovala tuto stranku a tuto temu, spoznala som ludi, ktori ma drzali a drzia nad vodou...
tento rok bol pre mna a moju rodinu najtazsi v zivote, stalo sa vela veci a nie najprijemnejsich...
po velkom trapeni mi zomrela stara mama, ja som mala stavy uzkosti, musela som prerusit skolu, po laserovom zakroku mi na brade ostala "infekcia" ktorej sa nie a nie zbavit-psychicky ma to depta, lebo to teda naozaj nie je nic prijemne, no a v dnesnych dnoch zapasim opat s pocitmi uzkosti, pretoze uz dva tyzdne viem ze mi zomiera moj drahy ujo...tak aky to bol len rok?uz aby odisiel:(...
a ja len dufam ze ten nasledujuci rok ma konecne odbremeni s tych strasnych pocitov a ja budem opat taka ako kedysi, usmiata a tesiaca sa zo zivota...
neveim sa zbavit strachu, strachu zo smrti svojich najblizsich, stracam ich jedneho po druhom a moje ja to nevie uniest...mam strach co zasa bude, mam strach zo vsetkeho, nakpilo sa toho privela...
toto nie som ja, ja som bola uplne ina:(...co k tomu dodat...
ja sa len modlim, aby konecne svitlo slniecko a bolo vsetko ok, nech odide z mojej duse strach, uzkost a nech som to opat ja, taka ako kedysi...
Vsetkym ktori mi tu pomohli patri velka vdaka, bol to dlhy rok a neraz mi tato tema "zachranila" zivot, vlastne ludia v nej...dakujem Tish, Miloskovi, Damaxy, Veve, Veronke,...a ostatnim...

inka

prajem Vam všetkym vesele ukončenie stareho roka a uspešne vykročenie do noveho!
v tomto roku som velmi uz na tuto stranku nepisala aj ked som ju takmer denne navštevovala,ale je to hlavne vdaka ludom ,ktorí ju založili a ktori mi po cely čas pomahali a radili v čase ked moja panika a uzkost prerastali cez moju hlavu.našla som tu vynikajucich ludi,priatelov.
prajem Vam všetkym ,aby ste tu aj vy našli to čo hladate a hlavne aby Vam novy rok priniesol pohodu,pokoj a zdravie!

adu

Takže ešte toľko, že by som chcela všetkým Vám popriať krásne sviatky, najmä POKOJNÉ, myslím že všetci vieme o čom hovorím...a verím, že ďalší rok bude lepší a každý jeden z nás sa z toho skôr či neskôr vylíže. Verím že sa to dá, treba k tomu síce toľko úsilia že si to vedia predstaviť len tí, ktorí to zažili, ale dá sa to. Takže ešte raz, prajem všetkým, aby tieto sviatky prežili so svojimi blízkymi a najmä s ľuďmi, ktorí nám, ktorí to potrebujeme, dodávajú silu pokračovať a bojovať ďalej.

veronika

to aduska:
ja som vysadila ad po roku a 2 mesiacoch..uplne pohodke..az na to, ze niekedy ma nieco napadne a zacnem sa zas citit divne.....a zlaknem sa..ale snazim sa nebat a kaslat n ato, vzdy to prejde...nastastie:)drzim ti palce s vysadenim, ale dufam, ze si nevysadila prilis skoro...lebo ad by sa mali vysadzat az polroka alebo rok odvtedy, kedy ti zacalo byt naozaj dobre.

aduska

Ahojte,síce som už založila samostatnú tému, ale chcem sa opýtať aj vás.Ako znášate vysadenie antidepresív? Mne je fyzicky dosť blbo, také zvlástne pocity keď pohnem očami, neviem to ani opísať.

katusik

Ahojte, tiez som sa liecila na uzkost, posledne je dost prepadavam a uz sa mi to odrazilo na vahe a hlavne na vlasoch. Onedlho odlietam domov, desne sa bojim lietania. Nie samotneho letu, ako byt zavreta v tej obrovskej tube a nemoct sa poriadne nadychnut. Bojujem s tym dlho ale je to strasne. Nemozem ani len poriadne jest, ked si spomeniem, ze o par dni mam letiet.