Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

sphing_a

..prosim Vas,vie mi niekto pomoct??Som uz v koncoch..neviem co mam robit.Priatel mi povedal,ze som paranoidna..nechcela som si to priznat...ale je to pravda..a trapi ma to...najhorsie na tom je,ze svojim spravanim neublizujem len jemu ale aj sebe.Chcem to zmenit...neviem ako...

lenca

Miloš?Co sa Ti konkrétne prihodilo?Lilaa15,za ako dlho ti tá terapia pomohla?O čom to vlastne je..?Dakujem za odpoved

kili

Ja znasam zle uplne vsetko, uz mi z toho je fakt zle, takto sa mi neda byt a este sa pri tom ucit a nieco vobec robit,bojim sa uplne vsetkeho, hocico ma napadne, mam z toho strach, neviem ako dalej a uz to trva hrozne dlho, za tento rok dva sa to zhorsilo. nie je mi dobre.

lilaa15

Zahod ten Xanax,chod k psychologicke,mala som ten isty problem...a chodim na relaxacnu terapiu,alebo kineziologia je bomba a hocico,len nie lieky...

veronika

ahojte, vsekym vam zelam do noveho roku hlavne vela vela zdravia, fyzickeho aj psychickeho,a myslite pozitivne!!!! viem ze sa to vzdy neda, ale len tak sa nauci mat clovek pokoj na dusi...stasty novy rok a vela uspechov a zdarov po vsetkych strankach zivota

lencok1

skorica, milosko dakujem vam za napisanie...
ako ste stravili silvestra? ja celkom fajn, aj ked mam stale srdcabôl...
Tak zacnime tento rok lepsie ako ten minuly...vela stasticka