Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Kto berie xanax? Pomáha?
Lenca123, poznám to..Tiež ked mi niekto povie,pod zmerám ti tlak, tak sa zlaknem...Radšej si ho nemerám,nemysli na to.Mne dal doktor aj lieky na tlak,lebo u lekárov mám vždy vyšší..ked som v pohode tak je nízsky..Prežila som si svoje s tým tlakom..ešte občas prežívam..
nejlepšie je sa na to nesustredit a nepozorovat sa..To vieme všetci na tejto stránke...
takže Ta uplne chápem.Kolko máš rokov,ak sa smiem spýtat.
velmi zle sa citim,tiahnu sa na mna v poslednom case len same depresie,newiem co dalej...uz som rozmyslal aj o samovrazde :(((
lenca ale ja,akonahle zbadam tlakomer, tak ma chyta panika :) Pritom pri uzivani AD som citila,ze mam skor nizky tlak. No a teraz toto.
Ahoj Jana123,mám ten istý problém.Tiež sa mi zvyšuje tlak a je to sposobené panickou poruchou.prestala som si merat tlak,lebo to po meraní bolo ešte horšie.Hoci som mala 130/85 ..Zlakla som sa ..a zvýšíl sa opat..takže som si prestala merat a je to lepšie.145/80 nie až tak vela..To máš z tej paniky.Skus si odmerat v pokoji..
ako sa presne prejavuje panicka porucha? citala som o tom ale neviem ci som to dobre pochopila...
caves milosko, no precitala som si v teme drogy a ich neg. vplyv na nase zdravie.....co sa stalo, ehm...stava sa, hlavne sa nepoloz a ideme dalej...hej alkohol je taktiez svinstvo...
ja som si na silvestra vypila viac ako som mala, teda dost a na druhy den som bola uplne v prdelke...
davajme si na seba vacsi pozor a nezabudajme ake je vsetko zradne, ako nas ta psychika moze opat dostat na kolena...
drzim Ti palce a myslim na Teba aj na vsetkych
a co ti je sphing a?? co sa deje?
prosim aj ja o pomoc. zalozila som tu novy prispevok - vysoky tlak? no aj tak sa pytam aj tu. mam panicku poruchu 4 mesiace so vsetkymi moznymi priznakmi + sa mi zvysoval tlak. Myslela som,ze uzivanim AD mi priznaky pominuli,citim sa ovela lepsie. No dnes pri merani tlaku mi mama namerala 145/80. Zlakla som sa a zase som tam, kde som bola. Zase sa o seba zacinam bat..Neviem,ci je to v poriadku. Ale akonahle som zbadala tlakomer,tak som sa roztriasla,zostalo mi tazko a takyto tlak mi namerala..Teraz ked si pomyslim na tlakomer je mi tazko. Mam ist k lekarke a povedat jej o tom tlaku? vy co mate problemy s panickou poruchou,zvysoval sa aj vam tlak?
dakujem velmi pekne