Úzkosť

lenca

Lenca123, poznám to..Tiež ked mi niekto povie,pod zmerám ti tlak, tak sa zlaknem...Radšej si ho nemerám,nemysli na to.Mne dal doktor aj lieky na tlak,lebo u lekárov mám vždy vyšší..ked som v pohode tak je nízsky..Prežila som si svoje s tým tlakom..ešte občas prežívam..
nejlepšie je sa na to nesustredit a nepozorovat sa..To vieme všetci na tejto stránke...
takže Ta uplne chápem.Kolko máš rokov,ak sa smiem spýtat.

pentium

velmi zle sa citim,tiahnu sa na mna v poslednom case len same depresie,newiem co dalej...uz som rozmyslal aj o samovrazde :(((

jana123

lenca ale ja,akonahle zbadam tlakomer, tak ma chyta panika :) Pritom pri uzivani AD som citila,ze mam skor nizky tlak. No a teraz toto.

lenca

Ahoj Jana123,mám ten istý problém.Tiež sa mi zvyšuje tlak a je to sposobené panickou poruchou.prestala som si merat tlak,lebo to po meraní bolo ešte horšie.Hoci som mala 130/85 ..Zlakla som sa ..a zvýšíl sa opat..takže som si prestala merat a je to lepšie.145/80 nie až tak vela..To máš z tej paniky.Skus si odmerat v pokoji..

lencok1

caves milosko, no precitala som si v teme drogy a ich neg. vplyv na nase zdravie.....co sa stalo, ehm...stava sa, hlavne sa nepoloz a ideme dalej...hej alkohol je taktiez svinstvo...
ja som si na silvestra vypila viac ako som mala, teda dost a na druhy den som bola uplne v prdelke...
davajme si na seba vacsi pozor a nezabudajme ake je vsetko zradne, ako nas ta psychika moze opat dostat na kolena...
drzim Ti palce a myslim na Teba aj na vsetkych

jana123

a co ti je sphing a?? co sa deje?

prosim aj ja o pomoc. zalozila som tu novy prispevok - vysoky tlak? no aj tak sa pytam aj tu. mam panicku poruchu 4 mesiace so vsetkymi moznymi priznakmi + sa mi zvysoval tlak. Myslela som,ze uzivanim AD mi priznaky pominuli,citim sa ovela lepsie. No dnes pri merani tlaku mi mama namerala 145/80. Zlakla som sa a zase som tam, kde som bola. Zase sa o seba zacinam bat..Neviem,ci je to v poriadku. Ale akonahle som zbadala tlakomer,tak som sa roztriasla,zostalo mi tazko a takyto tlak mi namerala..Teraz ked si pomyslim na tlakomer je mi tazko. Mam ist k lekarke a povedat jej o tom tlaku? vy co mate problemy s panickou poruchou,zvysoval sa aj vam tlak?
dakujem velmi pekne