Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jana123

mňa 5 mesiacov, ale AD beriem len mesiac a pol. No tie mesiace pred tym boli hrozne. Tiez ma podrzal priatel,ale chudak..sa mu cudujem,ze neutiekol. Teraz sa uz o tom nebavime..
2 roky? dlho, dufam, ze sa toho coskoro zbavis..I ked ja si myslim,ze je to v nas. Ze sme proste take osoby, ktore su k tomu nachylnejsie. Alebo nie?

lencok1

no pentium zivot vie byt pekny, ale tak ako vie byt pekny vie byt aj svinsky:( bohuzial...ja byt tebou babke pekne objasnim ze nemusi ma az tak "sledovat" a bat sa o mna, skus si s nou o tom pohovorit

lenca

Janka123,mna to trápi 2 roky pomaly.Tiež ked som v strese tak sa mi pohorší..Ja sa postažujem priatelovi..len on je niekedy tiež zo mna hotový:-) ked panikarím,ale je zlatý a podrží ma:-)
Chcem sa toho zbavit a byt "normálna" ako predtým.Teba to ako dlho trápi?

jana123

lenca, ja tu uz vypisujem dlhsie. Vzdy sa mi trochu ulavi,ked mi niekto poradi, najma, kto vie, co je to zac ta nasa "choroba". Lebo nemam sa s kym o tom rozpravat. Moja rodina si to nechce nejako pripustat, kamosky tiez, tak sa tvarim,ze je vsetko ok. I ked niekedy ma ide roztrhnut, najradsej by som to niekam vykricala. Teba to ako dlho trapi? Musim si najst cas a precitat si vsetky vase prispevky. Len je tu toho vela...

pentium

lencok=))ano,asi mame rovnake problemy...:))),no ja to mam v zivote strasne tazke,nemam ziadne sukromie :(((uplne som pod kontrolou mojej babky,napr,dneska som jej povedal ze idem k doktorke,a ona potom jak som odisiel hned volala sestricke,ze nech jej zavola ked tam pridem...:(((proste horror,a navyse som zistil ze minule ma dala sledovat a nbol to prvy raz :((ja som uz zufaly....

lencok1

ahoj pentium, tak uz si aj tu? ja chodim na tuto temu uz rok su tu skvely ludia co mi pomohli...co ta zase trapi...?hmmm, nechcem ta vidiet v depkach a smutneho, aj ja ich mam,ale musime bojovat...

jana123

Mam 24 rokov. Ty mas kolko rokov?
to je to, ze ja teraz nechodim po lekaroch a nema mi kto ani zmerat ten tlak. nikto ma nesleduje.