Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
baby ja s tym bojujem uz 6 rokov:(
mňa 5 mesiacov, ale AD beriem len mesiac a pol. No tie mesiace pred tym boli hrozne. Tiez ma podrzal priatel,ale chudak..sa mu cudujem,ze neutiekol. Teraz sa uz o tom nebavime..
2 roky? dlho, dufam, ze sa toho coskoro zbavis..I ked ja si myslim,ze je to v nas. Ze sme proste take osoby, ktore su k tomu nachylnejsie. Alebo nie?
no pentium zivot vie byt pekny, ale tak ako vie byt pekny vie byt aj svinsky:( bohuzial...ja byt tebou babke pekne objasnim ze nemusi ma az tak "sledovat" a bat sa o mna, skus si s nou o tom pohovorit
lenca, ja tu uz vypisujem dlhsie. Vzdy sa mi trochu ulavi,ked mi niekto poradi, najma, kto vie, co je to zac ta nasa "choroba". Lebo nemam sa s kym o tom rozpravat. Moja rodina si to nechce nejako pripustat, kamosky tiez, tak sa tvarim,ze je vsetko ok. I ked niekedy ma ide roztrhnut, najradsej by som to niekam vykricala. Teba to ako dlho trapi? Musim si najst cas a precitat si vsetky vase prispevky. Len je tu toho vela...
lencok=))ano,asi mame rovnake problemy...:))),no ja to mam v zivote strasne tazke,nemam ziadne sukromie :(((uplne som pod kontrolou mojej babky,napr,dneska som jej povedal ze idem k doktorke,a ona potom jak som odisiel hned volala sestricke,ze nech jej zavola ked tam pridem...:(((proste horror,a navyse som zistil ze minule ma dala sledovat a nbol to prvy raz :((ja som uz zufaly....
ahoj pentium, tak uz si aj tu? ja chodim na tuto temu uz rok su tu skvely ludia co mi pomohli...co ta zase trapi...?hmmm, nechcem ta vidiet v depkach a smutneho, aj ja ich mam,ale musime bojovat...
Mam 24 rokov. Ty mas kolko rokov?
to je to, ze ja teraz nechodim po lekaroch a nema mi kto ani zmerat ten tlak. nikto ma nesleduje.